Hvordan man skriver HTML-koden i Notesblok

January 6

Notesblok er en simpel tekst editor, der kommer gratis med Windows og lader du kode simple dokumenter, der skal bruges på en hjemmeside. At kode i Notepad, du behøver at vide grundlæggende HTML-tags. Når uploadet til internettet, vil teksten være klar til placering på en hjemmeside side. Her er hvordan man forbereder HTML tekst i Notesblok.

Instruktioner

1 Åbn Notesblok. Du kan finde den ved at klikke på knappen Start nederst i venstre hjørne af skærmen. Fra den boks, der popper op, klik på Programmer. En anden boks vil poppe op. Vælg "Tilbehør" og derefter klikke på Notesblok.

2 Begynd at skrive den tekst, du ønsker skal vises på din webside. Du bliver nødt til at tilføje de grundlæggende koder til HTML, hvor "tag" skal åbnes og lukkes.

3 Type

at begynde et afsnit. Næste indtaste i de sætninger, du ønsker i afsnittet. Luk dette HTML-tag med en

at afslutte stykke. Fortsæt dette mønster for resten af ​​teksten.

4 Tilføj fed og kursiv, hvor du ønsker det. Brug eller tags til fed tekst. Brug eller

tags for kursiv.

5 Gem din fil. Tryk ikke på CTRL + S, fordi du vil ende op med en tekst (txt-fil), som er den type fil Notepad opretter automatisk. I stedet skal du klikke på knappen Filer og rul ned rullemenuen og klik på "Gem som".

6 Vælg Alle filer, når Gem som drop-down menu vises. Skift txt udvidelse til html eller htm. Nu er din tekst er klar til placering på internettet.


relaterede artikler