Sådan Fix File Paths

April 17

Fil sti fejl er skabt af programmer, der ikke kan få adgang en fil. Når et program ansøgning åbner, vil den få adgang til og åbne andre filer, som den har brug for at køre. Den fil, programmet forsøger at få adgang kan mangle, ødelagt eller beskadiget. Du kan løse problemet, skal du gå gennem en proces med afskaffelse at fejlfinde og til sidst rette fejlen.

Instruktioner

1 Luk alle dine kørende programmer ved samtidig at trykke på "CTRL", "ALT" og "DEL" tastatur knappen for at åbne Windows "Task Manager". I "Task Manager" klik "Programmer," find det igangværende program, højreklik på den og vælg "Afslut job." Forsøg på at genåbne det program, der gav stien fejl.

2 Åbne og køre dit anti-virus program ved at dobbeltklikke på skrivebordet i Windows, skal du vælge scan præference og klik på knappen "Scan". En virus inficerer registersystemet eller sletning af filer kan være årsag til stien problem. Hvis der bliver fundet en virus, skal du klikke på knappen "Slet" og genstart computeren.

3 Fjern og geninstaller programmet program, der giver dig den filsti fejl. Gør en frisk geninstallation fjerner alle dårlige filer fra programmets tidligere installation og erstatter dem med nye filer. Sørg for at opgradere programmet med den nyeste software patches. Genstart computeren, når du gør dette.

4 Opdater din computer plug-ins til at fastsætte fordærv eller skader til det oprindelige program.

5 Åbne og køre en registreringsdatabasen renere program ved at dobbeltklikke på dens symbol og klikke på programmets knappen "Scan". Når scanningen er færdig, skal du klikke på "Fix" knappen "Reparer" eller reparere din registreringsdatabasen system. Dette vil løse stien reference, der skaber fejlen.


relaterede artikler