Sådan Tilslut en PC TV-tuner til en kabelboks

May 29

Sådan Tilslut en PC TV-tuner til en kabelboks


Tilslutning af en PC TV-tuner til en kabelboks giver dig mulighed for at se tv-kanaler på din PC i realtid. Du kan også optage dine foretrukne programmer og gemme dem til computerens harddisk, hvor de er tilgængelige, når du ønsker at se dem. Du kan spille de optagede shows på din pc eller på dit fjernsyn.

Instruktioner

1 Sæt analog tv-tuner-kort i video-kort slot på computeren. Dette slot er placeret på bagsiden eller foran en pc, og på siden af ​​en bærbar computer. Sæt ikke kortet helt.

2 Fastgør videokilde koaksialkabel til udgangen mærket "Input" på bagsiden af ​​kablet set-up box.

3 Fastgør koaksialkabelstikket fra stikkontakten mærket "Output" på bagsiden af ​​kablet set-up box til indgangen på TV-tuner-kort stik.

4 Skub indgangsstikket på tv-tuner-kort, indtil det klikker på plads.

5 Tilslut passende audio video kabel (S-video, composite audio / video-kabel eller koaksialkabler) fra opsætning boksen til indgangen på TV'et. Hvilket kabel du skal bruge, afhænger af hvilken type tv; læse TV producentens anvisninger eller blot se på forbindelsen porte på bagsiden af ​​apparatet for at afgøre, hvilket kabel er passende.

TIPS

  • Du kan bruge denne konfiguration til at se TV på din computer og tv på samme tid. Brug satellit fjernbetjening til at skifte kanal.
  • Før du tilslutter en PC TV-tuner til en kabelboks, skal du sørge for tv-tunerkort er konfigureret og fungerer korrekt. Sæt analog tv-tuner-kort i video-kort slot og vedhæfte det kabel, der kører direkte til satellitten, uden om set-up box. Skub input stikket, indtil det klikker på plads, og kontrollér PC til et kabel-signal.

relaterede artikler