Sådan Bloker websider med Windows Forældrekontrol

September 8

Det forældrekontrol program lavet af Microsoft til sine Windows-operativsystemer giver forældre til at styre og overvåge websider og websteder børn surfe og besøge på internettet. Windows Vista indeholder automatisk forældrekontrol muligheder indbygget i sit operativsystem via Kontrolpanel. Forældre, der kører enten Windows 7 eller 32-bit udgave af Windows XP med Service Pack 2 kan downloade "Windows Live Family Safety" add-on, der giver mulighed for forældrenes administration af brugerkonti via internettet.

Instruktioner

Windows Vista

1 Opret standard brugerkonti for hver person, for hvem du vil blokere websider. Klik på knappen "Start" og vælg "Kontrolpanel" i højre kolonne for at åbne Kontrolpanel. Under "Brugerkonti og Familiesikkerhed", vælg muligheden for at oprette nye brugerkonti. Klik på "Opret en ny konto," skrive et navn til kontoen, og sørg for, at "Standard" konto er valgt. Klik på "OK" i bunden for at oprette kontoen.

2 Angiv en adgangskode til de vigtigste "Administrator" konto. I "Administrer konti" vinduet i afsnittet "Brugerkonti", skal du vælge ikonet for Administrator konto. Klik på "Opret en adgangskode" og skriv en ønsket adgangskode. Klik på "opret password" for at afslutte processen.

3 Aktiver forældrekontrol. Klik afsnittet "Forældrekontrol" i Kontrolpanel. Vælg ikonet for den bruger, du vil blokere websider. Vælg "On, gennemtvinge aktuelle indstillinger" radio -knappen.

4 Bloker bestemte websteder og / eller indstille begrænsningen niveau for at blokere visse webindhold. Vælg afsnittet "Windows Vista Web Filter" og klik på "Bloker nogle websteder eller indhold." Vælg "Rediger Tillad og blokere" for at blokere bestemte websteder. Indtast hjemmeside adresse på hjemmeside eller sider, du vil blokere, og klik på "Block" og derefter "OK" for at lukke vinduet. Under "Bloker webindhold automatisk" sektionen, skal du indstille begrænsningen niveauet til "High", "Medium", "Ingen" eller "Custom". I den brugerdefinerede afsnittet, vælge det indhold Web kategorier du ønsker blokeret, såsom pornografi, moden indhold, seksualundervisning, bomber og narkotika og alkohol.

Windows Live Family Safety (XP, Vista og 7)

5 Hent Windows Live Family Safety fra Microsoft Windows Live hjemmeside. Dobbeltklik på den downloadede ".exe" fil til programmet for at installere Family Safety-funktionen på din computer.

6 Forbered brugerkonti. Opret nye, standard regnskaber for de mennesker, for hvem du kommer til at blokere websider eller indhold. Angiv en adgangskode til computerens Administrator konto, så web-filtrering og blokering funktioner ikke kan omgås.

7 Åbn og logge på Family Safety-programmet. For Windows XP skal du klikke på "Start" menuen og klik på "Windows Live Family Safety" fra menuen "Windows Live" i "Alle programmer" liste for at få adgang til programmet.

For Vista og 7, skal du åbne Kontrolpanel og vælg "Indstil forældrekontrol for enhver bruger." Vælg "Windows Live Family Safety" i afsnittet "Yderligere Controls" nær bunden af ​​vinduet. Klik én gang på et hvilket som helst af de standard brugerkonti, som du ønsker at oprette forældrekontrol.

Indtast dit Windows Live ID og adgangskode for at logge ind på din konto. Klik på afkrydsningsfeltet i "Monitor konto" kolonnen ved siden af ​​brugerkonti, som du vil blokere websider. Klik på "Gem" nederst i vinduet.

8 Rediger Web blokerer funktioner. Skriv "familysafety.live.com" direkte i din internetbrowser og tryk på "Enter". Under afsnittet "Family Summary", klik på "Rediger indstillinger" under brugerens konto, som du vil blokere websider. Vælg afsnittet "Web-filtrering" for at slå på web-filtrering og sætte en begrænsning niveau. Vælg afsnittet "Web filtrering lister". Skriv en hjemmeside adresse i feltet og klik på "Block" at blokere site for brugerkontoen. Klik på "Gem ændringer" nær toppen, når du er færdig.


relaterede artikler