Hvordan man opbygger USB til Serial

October 1

Computerproducenter har næsten afskaffet serielle porte i pc'er. Computere nu almindeligt kommer kun med USB-porte, hvorigennem du kan oprette forbindelse til enheder. Men nogle hardware er stadig tilgængelig, såsom et par mærker af modem eller GPS-enheder, der kan tilsluttes via en seriel port. Du kan stadig bruge disse enheder med din computer, hvis den ikke har seriel port. Dette er muligt med et USB-til-seriel konverter. Dette er en enkel, billig enhed, der kan sættes i en USB-port på computeren. Det vil ændre USB koder af en bestemt havn til en standard RS232 seriel port protokol.

Instruktioner

1 Læs vejledningen og installation procedurer i instruktionsbogen, der blev leveret med konverteren. Først derefter skal du fortsætte med at installere den serielle enhed software.

2 Installer softwaren fra føreren disk, der fulgte med USB-konverter. Følg vejledningen, der vises på computerskærmen.

3 Tilslut USB-til-seriel konverter til en USB-port på computeren. Når installationen er færdig, vil en virtuel COM seriel port installeres i afsnittet "Ports" i Windows Enhedshåndtering.

4 Tilslut den anden ende af konverteren til den serielle port på den enhed du tilslutter.

5 Gå til "Control Panel" på din PC. Åbn afsnittet "systemer". Åbn "Enhedshåndtering" og klik på afsnittet "Ports". Højreklik på "Virtual Serial COM" port og gå til "Egenskaber". Under "Port Settings" justere indstillingerne på din pc til at matche indstillingerne på den serielle enhed.

6 Installer eventuel software, der fulgte med den serielle enhed ved at følge anvisningerne, der følger med det at gøre det muligt for din pc til at bruge det.

TIPS

  • Brug et USB-til-seriel kabel konverter. Det giver dig fleksibilitet.
  • Aldrig installere den serielle enhed softwaren, før du tilslutter USB-til-seriel konverter.

relaterede artikler