Sådan spiller Streaming Netflix på Linux

December 6

Netflix Watch Straks streaming video service arbejder med mange enheder og de fleste operativsystemer. Men som standard, Netflix site er ikke kompatibel med Linux. Men ved at installere den gratis Boxee på computeren, kan du nyde Netflix on-demand videotjeneste. Boxee er tilgængelig som en Linux Debian-fil, hvilket gør det nemt at installere, så du vil snart være at se Netflix streaming film og tv-episoder.

Instruktioner

1 Gå til boxee.tv, skal du vælge "Lav en Boxee" fanen og klik på knappen "Download".

2 Vælg "Andet" fra "Hvilken slags enhed bruger du?" menu. Klik på "Ubuntu Linux" valgmulighed. Selv hvis du ikke har Ubuntu, softwaren virker med de fleste Linux-distributioner.

3 Udfyld de krævede oplysninger registrering og klik på "Go on" -knappen. Alternativt kan du klikke på "Gå til download" knappen for at springe registreringsprocessen, men så bliver du nødt til at registrere i Boxee ansøgning før du bruger det. Download vil begynde umiddelbart efter at klikke enten på knappen.

4 Start Boxee app fra din Linux-computer. Første gang du starter det program, du bliver nødt til at logge på med de legitimationsoplysninger, du har oprettet under registreringsprocessen. Indtast e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på "Log ind" knappen.

5 Vælg "Apps" ikonet i hovedmenuen Boxee. Vælg "Netflix" app og klik på "Start". Boxee vil instruere dig til at gå en bestemt URL i din browser.

6 Åbn en webbrowser og skriv URL leveres af Boxee. På Netflix, skal du klikke på "Godkend" eller "Aktiver" knappen. Tilslutning Netflix-konto til Boxee softwaren kan tage et øjeblik. Du kan også nødt til at logge på Netflix, før du besøger særlige webadresse.

7 Retur til Boxee klienten og vælg "Apps" valgmulighed igen. Klik på "Netflix" og derefter "Start". Hovedmenuen Netflix bør indlæse straks, hvilket giver dig mulighed for at gennemse og søge efter film og tv-udsendelser, du ønsker at se.

8 Vælg "Play" mulighed for en bestemt titel, når du er klar til at begynde streaming. Alternativt kan du vælge "Genoptag" eller "Play fra Beginning", hvis du tidligere havde startet denne titel på nogen af ​​din Netflix autoriserede enheder.


relaterede artikler