Sådan bruges Adobe Acrobat Distiller

April 27

Du kan bruge Adobes Print til PDF funktion i de fleste applikationer, men det er bedre at bruge Adobe Acrobat Distiller til at være sikker på at dine indstillinger er korrekte. Adobe Acrobat Distiller garanterer konsekvent Internet eller tryk-ready PDF resultater hver gang. Du er nødt til at gøre kun få ændringer i de korrekte indbygget i Acrobat Distiller-indstillinger.

Instruktioner

Oprettelse Press-Ready PDF'er

1 I Acrobat Distillier, fra menuen "Standardindstillinger" vælg "Press Quality" størrelse.

2 Under menuen "Indstillinger" vælg "Rediger Adobe PDF-indstillinger."

3 Sådan bruges Adobe Acrobat Distiller

Klik på fanen "billeder" og sluk for alle indstillinger komprimering.

4 Sådan bruges Adobe Acrobat Distiller


Vælg "Fonts" fanen. Sørg "Integrer alle skrifttyper" er markeret, og at "Undergruppeanalyser integrerede skrifttyper, når procent af anvendte tegn er mindre end" er indstillet til en værdi på 100. Hvis det ikke er, skal du skrive "100" i feltet ved siden af ​​"% . " Indstil "Når indlejring mislykkes" pop-up-menuen til "Annuller job", så din PDF ikke vil blive oprettet forkert.

5 Klik på "OK", og Acrobat Distiller omdøber dine nye indstillinger automatisk "Tryk kvalitet (1)." Klik på "Gem".

6 Ændre "Default Settings" for at dine nye indstillinger. Træk din .prn (Windows) eller .ps fil (Mac) til de vigtigste "Acrobat Distiller" vinduet, og Acrobat Distiller automatisk opretter PDF-filen for dig.

Oprettelse web-Ready PDF'er

7 I Acrobat Distiller, fra menuen "Standardindstillinger" vælge "Mindste filstørrelse."

8 Under menuen "Indstillinger" vælg "Rediger Adobe PDF-indstillinger."

9 Sådan bruges Adobe Acrobat Distiller

Klik på fanen "billeder", og skriv "72" i "Pixels per inch" feltet i afsnittet "farvebilleder". Indstil "Compression" pop-up-menuen til "Off". Gentag de samme trin for afsnittet "gråtonebilleder".

10 Sådan bruges Adobe Acrobat Distiller


Vælg "Fonts" fanen. Sørg "Integrer alle skrifttyper" er markeret, og at "Undergruppeanalyser integrerede skrifttyper, når procent af anvendte tegn er mindre end" er indstillet til en værdi på 100. Hvis det ikke er, skal du skrive "100" i feltet ved siden af ​​"% . " Indstil "Når indlejring mislykkes:" pop-up-menuen til "Annuller job", så din PDF ikke vil blive oprettet forkert.

11 Klik på "OK". Skriv "Web Ready PDF" i "Gem som" feltet. Klik på "Gem", og du har indstillingerne til at skabe perfekte PDF-filer til brug af internettet.

12 Ændre "Default Settings" for at dine nye indstillinger. Træk din .prn (Windows) eller .ps fil (Mac) til de vigtigste "Acrobat Distiller" vinduet, og Acrobat Distiller automatisk opretter PDF-filen for dig.

TIPS

  • Hvis du opretter PDF-filer til CMYK print, sørge for alle billederne i dit dokument konverteres fra RGB til CMYK, før du opretter din PDF.
  • Det er meget vigtigt at følge disse trin for at sikre, at dine skrifttyper er indlejret, ikke bare delmængde. Lav opløsning billeder og ikke-integreret skrifttyper er de to mest almindelige årsager printere afviser PDF-filer fra kunder.

relaterede artikler