SkyDrive Upload Tool til Ubuntu

January 28

Microsoft SkyDrive er et online storage-værktøj, der gør det muligt at spare op til 25 gigabyte data gratis. Selv om det er et effektivt redskab til at sikkerhedskopiere dine data, betyder det ikke at spille pænt med Linux. Der er ikke et officielt eller uofficielt dedikeret upload værktøj til Ubuntu, men det betyder ikke, at du ikke kan finde måder at bruge tjenesten på din Ubuntu maskine.

Browser-Based Uploading

Den browserbaseret upload hjælpeprogram til SkyDrive er kompatibel med Linux. Det plejede at kræve Silverlight, som også er ikke kompatibel med Linux, men dette er ikke længere tilfældet. Ulempen til dette er, at det er langsommere end at have et hjælpeprogram som SDExplorer, som er en tredjepart SkyDrive værktøj til Windows. Du kan bruge SkyDrive i både Chrome og Firefox til Ubuntu. Klik på "Tilføj filer" øverst på skærmen, og vælge de filer, du vil uploade. Du kan vælge flere filer ved at holde "Ctrl" nede, mens du vælger. En tredjepart browser værktøj er YourSunny s SkyDrive HTML5 Uploader giver dig mulighed for at trække og slippe filer fra din filhåndtering i din SkyDrive-konto.

SMEStorage

SMEStorage er en tjeneste, der giver dig mulighed for at administrere og uploade filer til flere skyer på en gang. Blandt de mange understøttede skyerne er SkyDrive. SMEStorage tilbyder en gratis konto samt software til Ubuntu. Den gratis konto er begrænset til en 1 gigabyte båndbredde en måned og 2 gigabyte SMEStorage plads - men dine SkyDrive-filer forringer ikke rummet. Når du har tilføjet SkyDrive som leverandør i din SMEStorage konto, skal du logge ind med din SMEStorage detaljer i SMEStorage Explorer. Derfra åbne "My SkyDrive Files" mappen og uploade dine filer. Dette skaber en fil i din SkyDrive-konto kaldet "SMEStorage", som er der, hvor dine uploadede filer opbevares.

Ved hjælp af en virtuel maskine

En anden løsning til at bruge Windows-baserede værktøjer til SkyDrive er at køre Windows i en virtuel maskine ved hjælp af et program som VirtualBox eller VMWare Player. Du kan også installere Windows synkronisering værktøj Live Mesh, der omfatter evnen til at synkronisere dine data til SkyDrive. For at gøre dette skal du bruge en kopi af Windows til at installere, men det vil give dig mulighed for at køre andre Windows-only programmer på din Ubuntu maskine samt - et solidt værktøj at have i lommen i en verden, hvor de fleste computerbrugere stadig bruger Windows.

Linux-Friendly Alternativer

Hvis du ikke kan finde en løsning, der fungerer godt for dig, kan du overveje at prøve en anden cloud-baseret storage-system, selvom meget få råd til så meget ledig plads som SkyDrive. Ubuntu One kommer installeret med Ubuntu giver backup og automatisk synkronisering, med op til 5 GB gratis. Dropbox er Linux-venlige og giver dig mulighed for at uploade filer ved at tilføje dem til en mappe kaldet "Dropbox" i din hjemmemappe; det giver kun 2 gigabyte ledig plads. Et andet alternativ er Amazons Cloud Drive, som også byder på 5 gigabyte, men er browserbaseret og ikke har en upload eller synkronisere nytte.


relaterede artikler