Beskrivelser af Grafisk Input Devices

November 4

Beskrivelser af Grafisk Input Devices


Millioner af mennesker, fra nybegyndere til erfarne fagfolk, anvender grafiske inputenheder på computere til at sende billeder, oprette diagrammer kunst og udkast. Nogle enheder, såsom fladskærms-sengs scannere, skal du blot kopiere billeder til en fil; andre, ligesom mus, også styre computeren. Kameraer og scannere bruger bittesmå lyssensorer til at skabe grafiske filer fra virkelige objekter. Tabletter og mus styrer virtuelle pensler og andre værktøjer til at ændre billeder og skabe nye.

Mus

Den velkendte computermus er en fælles grafisk input-enhed. Du kan bruge en mus til at tegne billeder i forskellige maling og tegneprogrammer, manipulere billeder og skabe tekniske tegninger. Ved at skubbe det frem og tilbage på en stationær eller anden plan overflade, musen sender bevægelse information til computeren som x- og y-positioner. Musen fordobler som en kontrol enhed, der giver dig mulighed for at klikke på knapper, vælge menupunkter og trække grafiske objekter på computerskærmen. Selv om det har bred accept og popularitet til generelle computerbrugere, mange grafiske og tekniske kunstnere foretrækker en tablet til grafisk input.

Scanner

En scanner er en enhed, der frembringer en digital kopi af et fotografi, tegning eller udskrevne side. Det har en flad, rektangulær glasoverflade, hvorpå du lægger kunstværket, og en lystæt dæksel eller klap til at dække kunstværket. Når du trykker på en knap på scanneren, et klart lys tændes og en mekanisme under glasset bevæger længden af ​​scanneren. Mekanismen har en elektronisk lysdetektor, der registrerer den tændte billedet, som det passerer under, dreje det reflekterede lys til et digitalt billede. Moderne scannere producere billeder med en opløsning på op til 4800 dpi, selvom du kan få billeder af god kvalitet ved lavere opløsninger. Scanneren leveres med software, der driver mekanismen fra computeren, styrer billederne og lader dig justere opløsning og lysstyrke, og afgrøde uønsket materiale fra billeder. Noget software gør OCR eller optisk tegngenkendelse, som hurtigt konverterer trykt ord på en side til computer tekst.

Tablet

En tablet er en flad elektronisk panel, der giver mulighed for grafiske designere til at skabe og spore billeder. Det har en stylus eller pen-formet pegeredskab bruges som om det var en traditionel blæk pen på papir. Som kunstneren bevæger pennen spidsen på panelet, linjer og farver vises på computerskærmen. Da dette er en mere velkendt måde for kunstnere at arbejde, mange foretrækker det til en mus. Kunstneren kan også lægge grafik såsom fotos og kort på tablet, bruge det som et redskab til at præcist at spore billedet i computeren. Tabletter bruge en anden pegeredskab kaldes en "puck". Det svarer til en mus, men giver kunstneren en mere præcis værktøj til at skabe billeder. Som en mus, pucken eller pen styrer computeren.

Kamera

Digitale kameraer er blevet en af ​​de mest almindelige måder at indtaste grafiske billeder på en computer. Ligesom et traditionelt filmkamera, et digitalt man har en lukkertid, flash og objektiv. Lukkeren indfanger en veldefineret øjeblik for billedet, blitz giver belysning på mørke steder, og objektivet samler og fokuserer lys til et klart billede. I stedet for film, et digitalt kamera har en rektangulær opstilling af bittesmå lyssensorer. En computer i kameraet læser de elektroniske signaler fra sensorerne under øjeblik lukkeren åbnes og opretter en digital datafil. De fleste kameraer understøtter de gængse dataformater såsom JPEG og MPEG. Efter at have taget billeder, du sætter kameraet til en computer med et USB-kabel og kopiere filerne til computerens harddisk. Derfra kan du trykke op fotoet med software, sende det til en Facebook-side eller dele det via e-mail.

Touch Screen

Stigende grad touch-skærme som grafisk input til smartphones, tablets og andre mobile enheder. Fordi en touch screen bruger din fingerspids for at angive et punkt på skærmen lille overflade, dens nytte og nøjagtighed er kun på niveau med en mus. Selvom primært en kontrolmekanisme for enheden, kan du bruge den til at redigere billeder, "finger maling" og skabe billeder inden for rammerne af skærmens opløsning.


relaterede artikler