Hvordan at basere en kontrol af en Combo Box i Access 2007

November 6

I Microsoft Office Access 2007 database management program, kan du tilføje forskellige typer af kontrol til en formular. For eksempel kan du tilføje en kombinationsboks, der indeholder en liste over forskellige kombinationer af valg, som en bruger kan vælge i form. Et kombinationsboksen kontrol er blevet tilføjet til din formular du kan basere det ved at sætte standard skyld værdi for feltet kontrol er en del. Basere kontrollen til en standard værdi er vigtig for at sikre, at kontrolfunktioner ordentligt.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Access 2007 på computeren, og derefter højreklikke på formular, der indeholder din kombinationsboks.

2 Vælg "Design View" valgmulighed. Højreklik på kombinationsboksen, du vil indstille, og klik derefter på "Egenskaber" valgmulighed.

3 Klik på "Alle" i dialogboksen Egenskaber, der vises på skærmen. Indtast "[control_name} .ItemDate (n)" i "Default Value" tekstfeltet.

4 Udskift "control_name" del med det navn, du ønsker indstillet for din kontrol, og derefter indtaste ordrenummeret for kombinationsboksen kontrol. For eksempel kan du indtaste "2" for at erstatte "n" del af teksten.

5 Klik på "OK" knappen og derefter klikke på knappen "Microsoft Office" fra øverste venstre hjørne af ansøgningen. Klik på "Gem" for at gemme alle dine ændringer.


relaterede artikler