Sådan Konverter WPS filer til Word-dokumenter

February 15

Sådan Konverter WPS filer til Word-dokumenter


WPS filformat er tilknyttet til tekstbehandlingsprogrammet komponent i Microsoft Works. Works er en low-budget softwarepakke fra Microsoft, der tilbyder flere grundlæggende versioner af Microsoft Office-funktioner, såsom tekstbehandling, regneark, kalender og database. Microsoft Works tekstbehandlingsfiler bruger extension .wps fil. Den enkleste metode til at konvertere en .wps fil til en Microsoft Word-format er simpelthen at åbne filen i Works og bruge "Gem som" for at gemme filen i .doc eller .docx format. Dette virker kun med Works 7 eller senere versioner. Yderligere metoder involverer brug af MS Office, Word Viewer eller en online tredjeparts konvertering hjemmeside.

Instruktioner

Brug Word

1 Start Word og forsøger at åbne .wps filen ved hjælp af kommandoen eller "Control" + "Åbn" "O". Dobbeltklikker på den .wps filen i Stifinder, vil ikke nødvendigvis fortælle dig, hvis din version af Word kan åbne .wps filer.

2 Hvis din version af Word ikke direkte vil åbne .wps filen, downloade Microsoft Works 6-9 File Converter opgradering fra Microsofts websted. (Se Ressourcer.) Denne opgradering giver Word til at åbne .wps filer oprettet med Works-versioner 6, 7, 8 og 9. Opgraderingen virker kun med Word 2003 Service Pack 2 og nyere versioner.

3 Hvis du kan lide, gå til Windows Explorer og knytte .wps filformat med Word. Dette vil tillade dig at åbne .wps filer med Word i fremtiden blot ved at dobbeltklikke på dem. I Word 7 eller Vista, skal du klikke på knappen "Start" og vælg derefter "Control Panel." Vælg indstillingen for "Standardprogrammer" og derefter vælge "Knyt en filtype eller protokol til et program", og følg vejledningen på skærmen. I Windows XP skal du højreklikke på et .wps fil og vælg "Åbn med" og derefter "Vælg Program." Vælg Word, og tjek derefter feltet for "Brug altid det valgte program til at åbne denne type fil."

alternative Strategies

4 Brug Microsofts gratis Word Viewer værktøj til at se .wps filer fra Works 6 og 7. Seeren vil ikke konvertere filen til et andet format, dog. Hvis nogle ændringer til formateringen er acceptable, overveje at kopiere indholdet af den .wps fil fra Word Viewer og indsætte dem i Word.

5 Brug "Gendan tekst fra filer" i Word, hvis formateringen af ​​.wps fil er ikke afgørende. Muligheden for at inddrive tekst fra filer er opført som om det var en form for filformat i "Open" dialogboksen. Du skal måske rulle ned lidt i den resulterende fil for at finde den fulde tekst, og nogle unormale koder vises i eller før teksten. Gem den gendannede tekst i Word-format.

6 Brug en online, tredjeparts-fil konverter, såsom Zamzar. (Se Ressourcer.) Den Zamzar grænseflade giver brugerne mulighed for at uploade en fil, skal du vælge det nye filformat, og angiv en e-mailadresse, hvor skal sendes den konverterede fil. I juli 2010, Zamzar konverteringer er gratis for filer på op til 100 MB.

TIPS

  • Må ikke antage, at du ikke har Works simpelthen fordi du aldrig har brugt det. Hvis computeren blev leveret uden Word forudinstalleret, det kunne have kommet med Works stedet.

relaterede artikler