Codec Fejl 133 290

February 18

Codec fejl 133-290 er en almindelig fejl set på store kopimaskine / fax-maskiner såsom Xerox Phaser 6180MFP, Dell 3110cn og Dell 3115cn modeller. Fejlmeddelelsen siger: "Codec fejl 133-290 faxjob fiasko. Tryk afkrydsning at rydde ", men det efterlader ikke frontdisplaypanelet. Dette er en meddelelse job fejl indikerer en mulig fiasko på printerens fax modul forårsaget af en beskadiget faxjob. Denne fejl kan løses af brugeren, medmindre fax kredsløb den skal udskiftes.

Analog linje

Xerox Phaser 6180MFP, Dell 3110cn og Dell 3115cn printere kræver tilslutning til en analog telefonlinje, ikke en digital linje. En analog linje er en standard fastnet serviceres af en telefonselskab. Du kan foretage fejlfinding denne fejl, så tjek for en klartone på analog linje. Tag telefonstikket ud af printeren, og tilslut den til en grundlæggende telefonrør. Du skulle høre en konstant klartone; hvis du ikke gør, skal du kontakte telefonselskabet til at servicere den defekte analog linje.

Backup

Før du forsøger at fejlfinding af 133-290 fejl, udskrive en kopi af konfigurationen rapport om kopimaskinen / fax. Brug frontpanelet navigation at få adgang til konfigurationsmenuen for at få udskriften. Gennemgå udskriften for at sikre den indeholder netværksindstillingerne. Dette er beskyttelse mod konfigurationsindstillinger går tabt, mens du fejlfinding.

Clearing Hukommelse

Nulstil hukommelsen på Xerox Phaser 6180MFP, Dell 3110cn eller Dell 3115cn maskine til at slette det lagrede indhold og fjerne eventuelle korrupte data. Tag analog line og ledningen ud af printeren. Vent mindst 10 minutter. Derefter tilslut analog linje og strømkabel. Da maskinen varmer op, skal du trykke på "Clear All" og "Stop" for at forhindre automatisk udskrivning af status siden. Kontroller displayet for fejl 133-290 når maskinen er fuldt opstartet.

korrupte Setting

Genstart din kopimaskine / fax-maskine. Tryk og hold "Clear All" og "Stop" for at få adgang til menuen. Når den forreste skærm når kalibrering tilstand, rulle gennem valgmulighederne til Admin Menu og vælg "Land" under Faxindstillinger. Sæt denne værdi til dit eget land, så faxen modulet kan acceptere indgående faxer.


relaterede artikler