Sådan bruges Microsoft Publisher som en Visual HTML Editor

December 29

Selvom Microsoft Publisher normalt anses for at være en stationær eller elektronisk publicering program, kan du bruge Publisher som en visuel webside designer eller HTML-editor, når du gemmer dine dokumenter fra Publisher som HTML og overføre filerne til en webserver. Selvom Publisher ikke er så komplet som aa program som Dreamweaver, der er designet til at oprette websider, kan du tilføje tekst, grafik, hyperlinks og borde til dine Publisher websider og skabe en attraktiv og funktionel hjemmeside.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Publisher. Klik på "File" og "Nyt". Vælg en webside skabelon på listen over tilgængelige skabeloner eller på et tomt side skabelon.

2 Klik på "Draw Text Box" for at tilføje tekst til din webside. Hold venstre museknap nede, og træk for at oprette tekstboksen. Juster tekst skrifttype, størrelse, farve og effekter som kursiv, fed eller understregning fra "Font" panel. Du kan også ændre justering og afstand af teksten i "§" panel.

3 Klik på "Picture" for at tilføje grafik til din webside. Gennemse din filsystem til det billede, du vil indlæse, og dobbeltklik på den, eller klik på det én gang, og klik på "Indsæt". Klik på "Billedværktøjer" for at tilføje en kant eller skyggevirkninger, ændre lysstyrke og kontrast i billedet, eller tilføje en billedtekst.

4 Klik på "Table" for at tegne en tabel på din webside. Klik "Tabel Tools" for at ændre formatet på bordet, tilføje rammer og justere cellerne til at vokse som tilføjes tekst.

5 Indtast tekst i en tekstboks og fremhæve teksten. Klik på "Indsæt" og derefter "Hyperlink." Gå til den webside, du vil linke til eller skrive en URL i "Adresse" tekstfeltet. For eksempel, hvis du har oprettet en web-side kaldet "photos.htm," gå til denne fil og dobbeltklikke på den for at oprette et hyperlink. Du kan også linke til et andet websted eller webside på internettet, hvis du skriver i webadressen på den side eller et websted.

6 Klik på "File". Klik på "Gem som" og klik på "Webside, Filtreret" fra "Gem som type" drop-down menuen. Klik på "Gem". Du kan også klikke på "Gem og Send" i menuen "Filer" og klik på "Publish HTML."

7 Åbn en FTP-klient, logge ind på din webserver, og uploade de "HTM" filer og "Filer", der oprettes af Microsoft Publisher. For eksempel, hvis du har gemt din webside som "my_home.htm", uploade filen og "my_home_files" mappe oprettet af Publisher.

TIPS

  • Hvis du bruger en Publisher skabelon til din webside, kan du ændre den og tilføje din egen tekst og grafik uden at opbygge dit website fra bunden.

relaterede artikler