Photoshop CS3 lagmasker Tutorial

August 24

Mens din opfattelse af en maske kan være noget i forbindelse med Halloween eller Fastelavn festivas, kan tanken om, hvordan en maske skjuler et ansigt anvendes på dit digitale kunstværk. Det kan synes humoristisk at forestiller strække en elastisk katteøje masken over din computerskærm til "skjule" dine digitale fotos, men teknikker i grafiske programmer som Adobe Photoshop CS3 arbejde på samme måde. Brug lagmasker kan hjælpe dig med at oprette detaljerede, indviklede billeder, drage fordel af elektroniske "gemmer" teknikker.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop, skal du klikke på menuen "Filer" og vælg "Åbn". Gå til et foto for at arbejde videre med en lagmaske og dobbeltklik på filen, så den åbner i Photoshop arbejdsområdet.

2 Klik på menuen "Window" og vælg "Lag" for at åbne "Lag" paletten i højre side af skærmen. Det kan allerede være åben som standard. Læg mærke til din palet har bare ét lag, kaldet Baggrund, med en lille version af billedet til venstre for laget.

3 Højreklik på Background lag og vælg "Duplicate Layer." Klik på "OK" i vinduet og der tilføjes en Baggrund kopi til paletten. Laget fungerer ikke med den låste Background lag, hvilket er hvorfor du nødt til at oprette en kopi. Højreklik på den oprindelige Background lag, skal du klikke på "Slet lag" og klik på "Ja".

4 Klik på menuen "Filer" og klik på "Åbn". Gennemse til et andet billede for at føje til billedet for at kombinere for maskering effekt. Dobbeltklik på billedet og det åbner i Photoshop arbejdsområdet.

5 Klik på menuen "Vælg" i toppen af ​​skærmen, og klik på "Alle". Tryk på "Ctrl" og "C" tasterne på tastaturet for at kopiere det. Klik tilbage til det originale billede, og tryk på "Ctrl" og "V" tasterne, indsætte billedet oven på det originale billede. En ny Lag 1 sættes til "Lag" paletten.

6 Klikke på "Layer Mask" ikon, der ligner en cirkel indeni et rektangel, i bunden af ​​"Lag" paletten. Læg mærke til Layer 1 lag ændringer, og at der er en ny hvid firkant ikon på selve laget. Dette viser, at du har fået en lagmaske, og det har fokus.

7 Klik på "Brush" værktøj, som ligger på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Træk ned menuen "Brush", og vælg en solid, rund børste hoved, såsom # 55.

8 Klik på et område af dit billede til at starte "skrælle" lagene. Tryk og hold nede venstre museknap og træk markøren langs billedet. Det øverste lag foto vil blive slettet, og det nederste lag foto vil begynde at afsløre sig selv gennem masken. Fortsæt sletning, indtil du har de to billeder kombineres efter ønske.

9 Højreklik på den hvide firkant af laget maske og vælg "Anvend lagmaske." Den hvide firkant går væk.

10 Klik linjerne i øverste højre hjørne af "Lag" paletten og vælg "Sammenkopier billede." Klik på menuen "Filer", klik på "Gem som" give billedet et nyt navn og gemme den på din computer.


relaterede artikler