Hvad er PGP?

November 29

Internettet og netværkstilslutning har givet enorme muligheder for data og kommunikation at forekomme mellem mennesker over lange afstande. Mens dette har gjort meget for at gøre det muligt for folk at forbinde med hinanden, har det også givet en mulighed for dem med dårligt hensigt at krænke folks privatliv. For at beskytte privatlivets fred og integritet netværkskommunikation, blev Pretty Good Privacy (PGP) email krypteringssoftware opfundet.

Historie

Barnet af Philip Zimmermann i 1991 blev PGP skabt for at give anti-nukleare aktivister at kommunikere sikkert på tværs af opslagstavler systemer og sikkert gemme private filer. Efter oprettelsen blev PGP distribueres frit med sin komplette kildekode, og det spredte sig hurtigt om Usenet og internettet, med mange bliver inkarnerede tilhængere af programmet.

straffesag

Selv om programmet var populær med mange på internettet, i februar 1993 programmet befandt sig uden for landet og Zimmermann kom under strafferetlig efterforskning, under ladning af ammunition eksport uden tilladelse. Da PGP brugte en 128 bit nøgle, det faldt under kategorien ammunition. For at protestere denne afgift, offentliggjort Zimmermann PGP som en bog, som, efter at være blevet købt, kunne scannes ind i en computer med OCR og kompileret. Bøger blev beskyttet i henhold til First Amendment, og kunne ikke blive behandlet som ammunition. Denne påstand blev aldrig testet, og anklager blev aldrig bragt for retten, efter flere års efterforskning.

Senere versioner

Mens undersøgelser var i gang, blev pgp3 aktivt at blive udviklet af Zimmermann og hans team. Når den strafferetlige efterforskning sluttede, programmøren dannede et selskab til at fortsætte arbejdet med udviklingen af ​​programmet. En række nyere versioner blev udviklet indtil Zimmermann så behovet for en åben standard, der skal udvikles til at tillade andre at frit interface med efterfølgende versioner af PGP-programmet og biblioteker. Fra 1997 blev OpenPGP født og er blevet fastholdt op til i dag.

Sådan PGP Works

PGP er et program, der beskæftiger offentlig nøgle kryptografi. Offentlig nøgle kryptografi er en asymmetrisk kryptering og dekryptering ordning, der virker på den forudsætning, at en bruger har to nøgler, en offentlig nøgle og en privat nøgle. Den offentlige nøgle frit distribueres til personer, der ville sende en krypteret meddelelse til brugeren. Disse personer ville bruge den offentlige nøgle til at kryptere en besked, før du sender den til brugeren. Når krypteret, den offentlige nøgle er nytteløst at dekryptere meddelelsen, så enhver, der opfanger den offentlige nøgle og krypteret besked er ude af stand til at få vist beskeden. Den eneste måde budskabet kan dekrypteres er, når brugeren påfører sin private nøgle til meddelelsen.

Ekstra funktioner

Derudover PGP inkorporerer sådanne principper som en Web af tillid, en samling af brugere, for hvem deres offentlige nøgler betragtes betroede, og fra hvem krypterede meddelelser betragtes troværdige. Et af problemerne med offentlig nøgle kryptografi er at sikre, at den offentlige nøgle givet af en person er hans offentlige nøgle for at give. Certifikater og andre digitale signaturer er også indarbejdet i standarden til at hjælpe forsikre sikkerhed.


relaterede artikler