Udskrivning på en cd med Canon LP3000 Nero Cover Designer

March 21

Udskrivning på en cd med Canon LP3000 Nero Cover Designer


Nero Cover Designer leveres med indbyggede skabeloner til snesevis af standard compact disc (CD) etiket lagre, men det kan også printe direkte på cd'er selv. Og Canon Pixma iP3000 har en udokumenteret funktion, der gør det muligt at udskrive på printbare blanke cd'er. Bestil en speciel CD-skuffen til printeren, tilgængelige fra flere kilder, men med det i hånden, nemt konvertere en iP3000 i et cd-printer med lidt problemer.

Instruktioner

Konfiguration af printeren

1 Sænk manuel indføring luge på printeren og bruge en skruetrækker til at lirke ud CD skuffen dækning, der er lige over hvor lugen møder kroppen af ​​printeren.

2 Sluk for strømmen til printeren.

3 Indtast printerens service mode ved at holde "Genoptag" knappen, på knappen med pil ned over det og samtidig holde knappen "Power" nede i fem sekunder. Fortsæt derefter at holde knappen "Power", men slipper "Genoptag" knappen. Tryk på knappen "Fortsæt" to gange hurtigt, slip derefter knappen "Power".

4 Nulstil printerens destination ved at trykke på "Genoptag" knappen fem gange, tryk derefter på knappen "Power". Gentag denne procedure. Dette gør det muligt CD trykning funktionen på printeren.

5 Tryk på knappen "Power" for at vende tilbage til normal udskrivning.

6 Installer printerdrivere på computeren, ifølge Canons anvisninger. Hvis du har installeret printeren, før omkonfigurere det, afinstallere printeren og geninstallere den i Windows "Tilføj en printer" skærmen i "Control Panel".

Udskriv en cd fra Nero Cover Designer

7 Open Cover Designer. I Nyt dokument vinduet, skal du vælge "Standard" og klik på "OK"

8 Klik på "Disc 1" fanen nederst i vinduet for at gå til disken label designer.

9 Drop ned i menuen, der siger "Normal papir" og ændre denne indstilling til "Canon Pixma iP3000 CD Printer."

10 Design din label i skabelonen, der vises.

11 Placer en printbar disk med forsiden opad i CD-skuffen, og sæt den i stikket, du åbnede i den forreste del af printeren.

12 Klik på printerikonet øverst i vinduet i Cover Designer. Under fanen Generelt skal du klikke på "Setup" knappen ved siden af ​​printernavnet.

13 I menuen "Print Setup", ændre printeren til "Canon Pixma iP3000" og klik på knappen "Egenskaber" ved siden af.

14 I "Page Setup" fanebladet i "Udskriftsindstillinger" vinduet, skal du vælge "CD-R B bakke" i "Page Size" drop-down menuen. Klik på "OK", indtil du vender tilbage til vinduet Udskriv i Cover Designer.

15 I "Elementer" fanen i print-vinduet, fravælge alle indstillinger undtagen "CD-1."

16 Mens du trykker lidt på CD-skuffen, klik på "OK" i vinduet Udskriv for at starte udskrivningen. Printeren vil trække skuffen i, udskrive etiketten på cd'en, og skubbe det igen.

TIPS

  • Du kan også købe en rulle adaptersæt, så printeren vil trække bakken i sig selv, og du vil ikke nødt til at skubbe den manuelt. Det er altid en god ide at lægge den rette disk skabelon i Cover Designer, før du begynder at designe, så du bruger den faktiske plads, der er printbare på disken.
  • Vær opmærksom på, at denne procedure ikke er dokumenteret for Canon-printere, der sælges i USA, og kan annullere din garanti, hvis den stadig er i kraft. Vær forsigtig med at fjerne CD-skuffen dække for at undgå at bryde den. Brug kun inkjet-printbare cd'er i printeren; normale cd-medier kan forårsage inkjet toner til at smøre i printeren og ødelægge fremtidige udskriftsjob. Manglende fjerne markeringen alle elementer i andet end "CD-1" Cover Designer vil medføre, at printeren forsøger at udskrive juvel case skær, som kan forårsage en printerfejl.

relaterede artikler