Sådan Flyt lyd fra Final Cut Pro til Soundtrack

February 13

Et af de mest kraftfulde funktioner i Apples videoredigeringsprogrammer er den integrerede karakter af Final Cut Pro suite. Filer kan nemt flyttes fra Final Cut Pro til at Soundtrack at drage fordel af de magtfulde lydfunktioner i programmet. Der er faktisk flere måder at flytte filer fra et program til et andet, afhængigt af brugerens behov.

Instruktioner

1 Eksportere hele sekvenser til senere brug med Soundtrack ved at vælge den ønskede sekvens og derefter vælge "File" fra kommandoerne i toppen af ​​Final Cut Pro vindue.

2 Vælg "Export" og derefter "For Soundtrack". Et panel vises som spørger efter detaljer, såsom hvor filen skal gemmes, og hvad den skal hedde. Det er bedst at bruge standardindstillingerne, der omfatter alle audio markører placeret i sporet af Final Cut Pro. Efter det korrekte navn og placering er valgt, tryk "gem".

3 Flyt lyd direkte til en eksisterende Soundtrack projekt ved at fremhæve den ønskede lyd i tidslinjen. Hvis den ønskede lydspor ikke kan vælges uden den tilsvarende video, tryk på knappen "Apple" og "L" for at fjerne linket sporene. Dette unlinks også de to audio stereospor; vælge "både", og tryk på knappen "Apple" og "L" igen for at linke dem.

4 Vælg "Send til" fra under File kommando og derefter "Soundtrack Pro Audio File Project."

5 Indtast en Gem som titel, og dirigere den computer, hvor at gemme en kopi af filen. Tryk på "gem" og Soundtrack Pro vil automatisk åbne med lydsporet lastet og klar til at redigere. En version af filen vises også under projektet ressourcer i File Cut Pro.


relaterede artikler