Problemer med Norton Virus Scan

February 19

Norton Antivirus er en af ​​de mange populære antivirusprogrammer, der er designet til at scanne din computer for virus, trojanske heste, spyware og andre skadelige programmer. Der er flere grunde, der ville få det til at løbe ind i scanning problemer. Fordi computer sikkerhed er afgørende for computerens ydeevne, er det vigtigt at forstå årsagerne til problemerne og hvordan du løser dem.

Betydning

IT-sikkerhed er altid en bekymring på enhver computer, uanset om du har et antivirusprogram eller ej. Din computer er bare altid en smule sikrere, når du har et antivirusprogram, såsom Norton Antivirus. Hvis dit Norton Antivirus programmet kører ind i virus scan problemer, din computer bliver sårbar over for angreb, der har evnen til alvorlig skade systemkomponenter. For at holde din computer fungerer korrekt, fejlfinding Norton virus scanning problemer er afgørende.

kompatibilitetsproblemer

Download og installation af Norton Antivirus på en computer, der ikke er udstyret med den rigtige hardware til at håndtere det vil forårsage problemer under virus scanner og afskrække systemets ydeevne. Norton AntiVirus programmer, som mange andre, bruger store mængder systemressourcer, og derfor kræver en vis mængde RAM og processorhastighed til at køre effektivt. Hvis din computer, for eksempel, har kun 512 MB RAM og minimumskravet er 1GB RAM, være forberedt på nedsat produktivitet af dit antivirusprogram.

Andre antivirusprogrammer

De fleste sikkerhedsprogrammer, herunder Norton Antivirus, er enkeltstående programmer, hvilket betyder at det ikke er tilrådeligt at installere mere end ét antivirusprogram på din computer. Tilstedeværelsen af ​​Norton sammen med et andet antivirus program forårsager konflikter, der kan resultere i en ubeskyttet computer. Scanning bliver langsommere eller løber ind i problemer, når du scanner visse sektorer. Selv om det kan forekomme, at en anden end Norton antivirus program vil gøre din computer mere sikker, det skaber mere skade end gavn.

Netværksforbindelser

Norton Antivirus, ligesom andre antivirus programmer, kræver en kørende netværksforbindelse for at fungere optimalt og fjerne ondsindede filer efter scanningen. Internetforbindelse er for det meste kræves af opdatering tjeneste (Live Update), som automatisk opretter forbindelse til internettet, når computeren opstart og kontrollerer Norton website for eventuelle virus eller spyware opdateringer. Hvis Norton ikke er i stand til at opdatere sig selv, kan ikke registreres nyligt downloadede ondsindede filer, som i sidste ende skaber problemer for din computer system.

Løsninger

Kontroller altid din netværksforbindelse, og sørg for, at det fungerer korrekt. Mens internetforbindelse typer varierer afhængigt af den service, du har, er det altid vigtigt at kontakte din Internet Service Provider (ISP) for retningslinier fejlfinding, hvis dit netværk er deaktiveret. Afinstaller tredjepartsprogrammer sikkerhedsprogrammer, der forårsager fejl og forlader Norton som din stand-alone sikkerhedsprogram. Hvis du stadig kører ind i problemer med Norton, afinstallere og geninstallere det igen for at nulstille den.