Hvad er Domain Silos?

February 16

Hvad er Domain Silos?


Det internationale netværk (internet) er den hurtigst voksende informationskilde på planeten. Men på grund af dens størrelse, kan det blive vanskeligt eller endda umuligt at finde relevante og nye oplysninger. Domæne Silos bruges til at gemme og organisere denne specifikke oplysninger, så den kan være placeret i en hurtigere og mere præcis måde.

Hvad er et domæne?

Et domæne er et bestemt område, uanset om det er en bestemt affære med personen, klient, forretning eller computer, eller oplysninger er knyttet til en bestemt dato eller nøgleord. Domæneregistrering viden ved person eller computer er den fuldstændig forståelse af domænet. For eksempel, hvis dit søgeord eller domænet var datalogi, ville det domæne kun indeholde oplysninger af relevans for datalogi. Dette tillader en person flydende med det domæne til at være i stand til hurtigt redigere, reparere eller oprette indhold i dette domæne.

Information Silo

En information silo er et informationssystem, der er beliggende i et bestemt sted, og som regel rettet mod et bestemt domæne. En information silo bruges af ledelsen til hurtigt at opdrage den korrekte oplysninger eller af en kunde eller klient til test, se eller søge et domæne. Dette giver mulighed for hurtig brug, redigering samt ordentlig og organiseret information opbevaring. Denne type lagring er ude af stand til at arbejde med andre opbevaring og er derfor mest anvendelig til brug på en enkelt web-adresse eller at organisere en enkelt webadresse.

Lodret Søgemaskine

En lodret søgemaskine eller domænet silo består af et informationssystem silo, der er blevet skabt specielt til at søge om et bestemt emne, søgeord eller web-domæne. Dette kan give en søgning for at "låne" indhold og interagere på en måde med en anden søgemaskine, så den kan bringe brugeren det mest relevante indhold i domænet. Andre versioner af den vertikale søgemaskine omfatter søgninger, der kun finde oplysninger på en bestemt web-adresse eller bruger et søgeord for at bestemme alle relevante oplysninger uden interaktion med andre søgemaskiner.

Anvendelser

Domæne siloer er oftest bruges til at tillade en kunde eller en kunde for at søge et bestemt websted uden at skulle kigge gennem ikke-relevant indhold, såsom fra en lignende hjemmeside. Andre typer kan bruges til at søge efter oplysninger om alle lignende hjemmesider, eller for at søge efter et bestemt søgeord inden for en bredere én. For eksempel søger efter "golden retriever" på et domæne silo, der er relevant for hundens race information. Dette giver brugerne mulighed for at finde information på en meget hurtigere måde end de ville ved hjælp af en FTTP server.