Sådan oprettes en webbaseret e-mail-konto

October 11

Mange mennesker vælger webbaseret e-mail, fordi det kan tilgås fra hvor som helst med en internetforbindelse i stedet for fra kun én bestemt computer, der er vært for en e-mail-program og konto. Mange web-baserede e-mail konti er gratis og er støttet af nogle af de største Internet og softwarevirksomheder.

Instruktioner

1 Vælg webbaseret e-mail websted, som du vil bruge. Live.com ejes af MSN, og det tilbyder gratis e-mail konti. Gmail er Googles gratis webbaseret e-mail gren. Yahoo Mail er Yahoos gratis e-mail site.

2 Find dit valgte websted tilmeldingsside. Dette vil normalt være tilgængelig fra forsiden af ​​hjemmesiden. Dette vil tage dig til en registrering side, hvor du vil indtaste dit navn, dit valgte brugernavn og nogle grundlæggende oplysninger om dig selv. Nogle af de websteder bede dig om en postadresse, mens andre ønsker kun dit navn og e-mail-adresse. Du kan have at gøre flere forsøg på at skabe et brugernavn, der ikke allerede er blevet brugt af en anden kontohaver.

3 Giv sitet en alternativ e-mailadresse, hvor du kan kontaktes. Dette kan være en hvilken som helst adresse, som du har adgang til - endda en anden gratis webbaseret adresse. Sørg for, at du indtaster denne adresse korrekt fordi sitet vil kontakte dig gennem denne adresse til at sende dig en bekræftelse link.

4 Tjek din eksisterende e-mail-konto for linket bekræftelse, og klik på dette link for at fuldføre din registrering til din nye e-mail-adresse. E-mailen kan også indeholde et kodeord for dig at bruge, eller du kan rettes til oprette en adgangskode efter at have klikket på linket bekræftelse.


relaterede artikler