Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører

August 22

For administratorer, der har adgang en eller flere af deres tildelte computere på afstand, er det vigtigt at vide, om McAfee og andre anti-virus software programmer der kører. Flere virus fjernelse programmer aktiveres på samme tid kan være i konflikt med hinanden og gøre dem virkningsløse. Derudover fjerner enhver tvivl om, hvilke programmer der "live" reducerer gætterier og øger Internet sikkerhed indsats. Altid være i kender, og sørg for dine indstillinger stick.

Instruktioner

Opsætning Remote Desktop Connection fra den lokale computer

1 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører

Gå til "Control Panel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori. (Bemærk: Du skal være administrator eller have administratorrettigheder og oprette Fjernskrivebord fra den lokale computer først Du vil derefter være i stand til at kontrollere på afstand at se, om McAfee Antivirus-software kører fra en anden placering..)

2 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Vælg "System" Kontrolpanel-ikon.

3 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Gå til "Remote" fanen og marker "Tillad brugere at fjernstyre forbindelse til denne computer" og derefter trykke på knappen "Vælg fjernbrugere".

4 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Som medlem af den administrative gruppe, kan du allerede har remote desktop privilegier. Hvis din computer navn eller administrator navn ikke er angivet, skal du følge anvisningerne for at "Tilføj" dit navn eller få adgang til kontrolpanelet ved at vælge "Brugerkonti" inden for denne dialogboks. Når du har bekræftet, at du har fjernadgang, bevæge sig på næste afsnit nedenfor.

Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører

5 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Gå til "Control Panel" fra menuen Start og vælg "Ydelse og vedligeholdelse" kategori.

6 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Vælg "Administrative Tools" Kontrolpanel-ikon.

7 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Dobbeltklik på "Computer Management".

8 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Vælg "Tjenester og programmer" og derefter "Tjenester".

9 Gå til "Standard fanebladet" til højre i dialogboksen og find McAfee-software. Se status i Starttype kolonnen. 10 Hvordan kan man se Fjernt At McAfee Antivirus softwaren kører


Skift status om nødvendigt ved at klikke på ordene "Handicappede", "Automatisk" eller "Manual" i Starttype kolonnen for at få drop-down menuen. Klik på "OK" for at afslutte.

TIPS

  • Ud over at følge trinene ovenfor angivne, holde dig opdateret på, hvor anti-virus programmer er installeret på din computer. Tjek din liste over programmer månedligt eller mindst hvert kvartal. For at gøre dette skal du vælge "Control Panel" og derefter vælge "Tilføj eller fjern programmer."
  • Må ikke gætte på det. Pas på ikke at uforvarende "Disable" en anti-virus program, som du ønsker at køre. Det er god praksis at have en vis form for virus fjernelse software på plads.

relaterede artikler