Sådan Flet PDF-dokumenter i Linux

April 24

Sådan Flet PDF-dokumenter i Linux


Adobe har ikke udgivet en version af Acrobat til Linux, så Linux-brugere skal finde andre software muligheder for at kombinere PDF-filer. Ghost Script har evnen til at kombinere flere PDF-filer i en enkelt fil. Den er tilgængelig i arkivet, og præinstalleret med mange Linux-distributioner.

Instruktioner

1 Installer Ghost Script. Åbn "Terminal". Type "sudo apt-get install ghostscript" (uden anførselstegn). Skriv din adgangskode, og tryk på "Enter". Installationen vil vise størrelsen af ​​overførslen. Skriv "y" og tryk på "Enter" for at starte installationen.

2 Naviger til den mappe, der indeholder PDF-filer, der skal kombineres. I terminalen, skrive "CD" (uden anførselstegn) og derefter navnet på biblioteket. Tryk på "Enter".

3 Kombiner PDF-filer med Ghost Writer. I terminalen, skriv "gs -dBATCH -dNOPAUSE -q -sDEVICE = pdfwrite -sOutputFile = finished.pdf file1.pdf file2.pdf" (uden anførselstegn). Erstat "finished.pdf" med det navn, du ønsker den færdige fil til have. Erstat "file1.pdf" og "file2.pdf" med de PDF-filer, du har til hensigt at kombinere. Tilføj mere end to PDF-filer til listen, hvis det er nødvendigt.

4 Åbn den nye PDF-fil for at sikre ægtheden.