Sådan deaktiveres værktøjslinjen Hurtig adgang i Access 2007

May 8

Værktøjslinjen Hurtig adgang i Microsoft Access 2007 er en tilpasselig værktøjslinje typisk placeret øverst i programvinduet, ved siden af ​​den cirkulære Microsoft Office-knappen. Denne værktøjslinje giver nem adgang til den "Save", "Udskriv" og andre værktøjer, når du bruger Microsoft Access. Hvis du ikke længere ønsker at bruge Hurtig adgang værktøjslinjen i Microsoft Access 2007, skal du bruge tilpasningsmuligheder til manuelt at deaktivere de aktuelt viste knapper. Dette vil forhindre værktøjslinjen i at vise i programvinduet.

Instruktioner

1 Start Microsoft Access og find værktøjslinjen. Værktøjslinjen kan være placeret i toppen af ​​programvinduet, over båndet og ved siden af ​​knappen Microsoft Office, eller det kan være under båndet, ved siden af ​​den hovedindhold rude.

2 Klik på pilen i højre side af værktøjslinjen Hurtig adgang for at vise en undermenu. Klik for at vælge "Show Over Ribbon." Klik på pilen igen og klik på "Flere indstillinger".

3 Klik for at vælge "Til alle dokumenter" fra "Tilpas værktøjslinjen Hurtig adgang" drop-down menuen.

4 Klik for at vælge en knap på værktøjslinjen, der i øjeblikket vises i værktøjslinjen Hurtig adgang, og klik derefter på "Fjern". Gentag dette trin for alle knapper på værktøjslinjen, og klik derefter på "OK" knappen for at effektivt at deaktivere værktøjslinjen Hurtig adgang.


relaterede artikler