Hvordan man tegner forskellige Graffiti Breve

June 21

Hvordan man tegner forskellige Graffiti Breve


Uanset om du forsøger at tilføje en rodet gade look til en af ​​dine billeder, eller du ønsker at designe en urban-stil skrifttype, kan din computers grafik software hjælpe dig med at oprette graffiti bogstaver. Brug graffiti til "tag" dine billeder, tegninger og kunst eller lade bogstaverne tale for sig selv til at passere langs en meddelelse. Brug den gratis program (Paint) følger med din computer for grundlæggende graffiti bogstaver, eller opgradere til Adobe Photoshop for en mere robust, realistisk udseende.

Instruktioner

Brug af Photoshop

1 Åbn Photoshop og klik på "Filer" og derefter "Ny". Navngiv dit dokument "MyGraffiti" og indstille din foretrukne højde og bredde (dimensioner af dit lærred). Under "Image" menuen, ændre "Mode" til "RGB Color" og klik derefter på knappen "White" under "Indhold". Klik på "OK" knappen.

2 Klik på "Nyt lag" -ikonet, der ligner en spejlvende post-it note, i "Lag" paletten i højre side af skærmen. (Eller du kan klikke på "Layer" og derefter "Ny" og derefter "Lag" i øverste værktøjslinje.) En ny Layer 1 vises; højreklikke på den og navngive det "Graffiti1."

3 Klik på "Paintbrush" værktøj på "Funktioner" paletten i venstre side af skærmen (det ligner en pensel). Dobbeltklik på den øverste venstre boks i "Color Picker", som ligner to felter diagonalt oven på hinanden. Vælg en farve til din første graffiti bogstav og klik på "OK" knappen.

4 Bemærk den nye værktøjslinje øverst på skærmen. Træk ned menuen "Brush", og vælg en af ​​splatter børster, såsom # 24. Klik musemarkøren ind i feltet "MyGraffiti" og tegne et bogstav. (Valgfrit: Gå tilbage til værktøjslinjen og markere feltet "Wet Edges", derefter tegne det samme bogstav igen Bemærk, hvordan de "Wet Edges" lader en del af baggrunden showet igennem, som er, hvordan graffiti ser ofte på en mursten eller cement. væg.)

5 Tilføj et nyt lag og navngiv det "Graffiti2." Vælg en mørkere farve fra "Color Picker", og tegne et andet brev. Klik på "Image" menuen øverst på skærmen, skal du vælge "Adjust" og derefter klikke på "Hue / Saturation." Spil med de tre skyderne på vinduet; de tillader dig at slå din graffiti breve næsten alle farver, plus gøre dem den lyse neon ofte ses i tagging. Klik på "OK", når tilfredse.

6 Fortsæt med at tilføje graffiti breve som ønsket, og klik derefter på den højre trekant, der peger i en cirkel på "Lag" paletten. Vælg "Sammenkopier billede." Klik derefter på "Filer", vælg "Gem som" og gemme billedet på din computer.

Brug Paint

7 Åbn Paint og vælg "Vis" og derefter klikke på "Zoom" og vælg "stor størrelse."

8 Klik på "Paintbrush" værktøj i "Funktioner" paletten, og vælg en af ​​de skråstreg-mark børste sæt under det. Vælg derefter en farve fra "Color Picker" nedenfor.

9 Klik og hold musemarkøren ned på det hvide felt, derefter tegne et bogstav. Bemærk, hvordan malingen tager på de tykke kanter af graffiti. Vælg en anden farve fra "Color Picker", og vælge en anden pensel stil og tilføje et nyt brev til skærmen.

10 Klik på "Spray Can", som ligner en spray maling kan, og vælg derefter en splatter størrelse under den. Den mindste splatter vil gøre mest koncentrerede graffiti bogstaver. Vælg en farve, derefter tegne et bogstav på skærmen.

11 Tilføj breve indtil tilfreds, så klik på "Filer", vælg "Gem som" og navngive din graffiti brev tegning, derefter gemme det på din computer.

TIPS

  • For at tilføje graffiti breve til et foto eller tegning, bare åbne billedet i enten programmet ved at klikke på "Filer" og derefter vælge "Åbn" og browsing til billedet. Dobbeltklik på det for det skal vises på dit arbejdsområde, derefter tegne bogstaver direkte på toppen af ​​det.