Sådan Skjul værktøjslinjen Hurtig start

February 26

Værktøjslinjen Hurtig start er en Windows proceslinjen komponent, som indeholder genveje til programmer som webbrowsere, messenger klienter og medieafspillere. Ethvert program kan tilføjes der for et enkelt klik adgang. Men du kan nemt deaktivere værktøjslinjen Hurtig start, hvis du ikke ønsker at vise disse ekstra genveje.

Instruktioner

1 Højreklik på proceslinjen placeret i bunden af ​​skrivebordet, og klik på "Egenskaber" for at starte "Proceslinje og menuen Start Egenskaber" dialogboksen.

2 Klik på "Proceslinje" fanen på toppen, hvis du ikke er rettet der automatisk. Du bør se en liste over proceslinjen indstillinger under "Proceslinje Udseende."

3 Fjern markeringen af ​​"Vis Hurtig start" check-boksen for at fjerne værktøjslinjen fra proceslinjen. Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne og klik på "OK". Værktøjslinjen Hurtig start er ikke længere på proceslinjen.

4 Alternativt, skal du højreklikke på proceslinjen og vælg "Værktøjslinjer". Fjern markeringen af ​​"Hurtig start" for at skjule værktøjslinjen.


relaterede artikler