Hvad er e-mail Worm Zhelatin?

July 19

Hvad er e-mail Worm Zhelatin?


Den Zhelatin orm, også kendt som Worm.Zhelatin.DAM, er en computer orm, der distribueres via ondsindede e-mails med vedhæftede filer. Ligesom alle computer orme, Zhelatin har evnen til at replikere og sprede kopier af sig selv. Ormen kan forårsage alle mulige problemer på din computer, og dermed bør du fjerne det så hurtigt som muligt.

Beskrivelse

Når Zhelatin ormen installerer sig selv på din computer, sender spam-mails via din e-mail-konto til alle dine kontakter. Derudover Zhelatin ormen bremser din computer, reducerer tilgængelig systemhukommelse og kan ændre dine systemindstillinger.

Automatisk fjernelse

Den Zhelatin ormen kan fjernes ved at køre en fuld scanning med en up-to-date anti-malware program. Der er flere gratis anti-malware-programmer tilgængelige online, herunder Avast! Free Antivirus, Microsoft Security Essentials og BitDefender Free Antivirus. Husk, at mens Windows-operativsystemet kommer med en anti-spyware program, Windows Defender, er programmet ikke designet til at fjerne computer orme.

Manual Removal

Du kan være i stand til at fjerne Zhelatin ormen manuelt ved at slette processen og fil installeres af programmet. Men manuel fjernelse er vanskelig, fordi ormen kan installere filer, der ikke er blevet identificeret. Ikke desto mindre, for at forsøge at fjerne computerens ormen manuelt, skal du klikke på "Start," type "cmd" i søgefeltet og tryk "Enter" for at åbne Kommandoprompt. Skriv følgende kommandoer i kommandoprompten, og tryk på "Enter" efter hver kommando. Når du er færdig, skal du lukke Kommandoprompt og genstart computeren.

taskkill flash postcard.exe

del flash postcard.exe

Forebyggelse

For at forhindre at Zhelatin ormen og andre ondsindede programmer inficerer computeren i fremtiden, skal du køre en opdateret anti-malware program, der byder på real-time beskyttelse på alle tidspunkter. Desuden tænde Windows Firewall. For at tænde for Windows Firewall, skal du klikke på "Start", "Control Panel," type "firewall" i søgefeltet og klik på "Windows Firewall". Windows Firewall åbnes. I venstre rude i Windows Firewall, skal du klikke på "Slå Windows Firewall til eller fra", "Turn On Windows Firewall" og "OK". Endelig undgå at åbne mistænkelige e-mail og klikke på pop-ups.


relaterede artikler