Hvordan man laver en Spotlight Artikel til Blogger

December 14Blogger er et websted, der tillader dig at oprette din helt egen gratis blog til at dele dine interesser, udtrykke dine tanker og holde forbindelsen med venner, familie og endda klienter eller business jævnaldrende. Oprettelse af en spotlight artikel om Blogger vil give dig mulighed for at fremvise et bestemt emne, emne eller medlem af din organisation på en særlig måde. Din spotlight artikel vil være en særlig blogindlæg, som du kan gøre med jævne mellemrum (ugentligt, månedligt osv), der giver dine læsere et detaljeret perspektiv i, at visse emne. Det kan endda være en smule mere detaljeret i indhold end din regelmæssige Blogger indlæg. Opret en spotlight artiklen fremhæver de "top 10" i din niche eller skrive et spotlight artikel om dig selv til at lade dine læsere vide mere om din personlighed eller erhvervserfaring. Du kan endda oprette en spotlight artikel om din virksomhed til at give læserne oplysninger om din organisation - mulighederne er uendelige.

Instruktioner

1 Log ind på din Blogger-konto. Hvis du ikke allerede har en Blogger-konto, er nemt og gratis at sætte en op. Hvis du har en Google-konto, kan du logge ind på Blogger med din Google-brugernavn og din adgangskode for at oprette en blog. Hvis du ikke har en Google-konto, bliver du nødt til at oprette en til at bruge med Blogger.

2 Opret et nyt indlæg på din blog. Når du er logget ind, vil du blive bragt til Blogger Dashboard, der viser en liste over blogs, du i øjeblikket administrerer. Klik på knappen "Nyt indlæg" ved siden af ​​den blog, du ønsker at oprette din spotlight artikel for.

3 Opret en titel til din spotlight artiklen. Vælg en titel, der lader dine læsere vide dette er ikke blot en almindelig blog-indlæg. Medtag ordene "spotlight" i din artikel titel for at skelne denne artikel fra din normale indlæg. For eksempel, hvis du har en blog om mode og du vil oprette en spotlight artikel om de nyeste sommer modetrends, du kunne titel din artikel "Fashion Spotlight:. Sidste sommer Trends"

4 Tilføj et billede til din artikel. Klik på "Indsæt billede" ikonet for at tilføje et billede til din artikel. Upload et billede fra din harddisk, skal du bruge et foto fra en af ​​dine tidligere blogindlæg eller indtast en URL til at linke til en et online billede. Vælg en professionel foto med høj opløsning; undgå at bruge kamera telefon billeder og selvportrætter. Klik på billedet for at indstille dens størrelse og placering og tilføje en billedtekst. Du kan tilføje flere billeder, hvis du kan lide.

5 Tilføj din spotlight artiklen tekst. Sørg for at din artikel er skrevet med flere detaljer end din almindelige indlæg, da denne artikel bør skille sig ud fra resten. Brug af ikoner i værktøjslinjen i fanebladet Bogføring, ændre skrifttype, størrelse, farve og stil af din tekst til at gøre din artikel skiller sig ud endnu mere. Tilføj links til eksterne kilder, så læserne kan forskning emnet yderligere. Sørg din artikel tilfører værdi til din blog, mens fremvisning dit valgte emne.

6 Føj etiketter til dit indlæg. Etiketter er noteret på din hjemmeside for at hjælpe læserne hurtigt at navigere til bestemte emner. Under artiklen tekst i feltet "Labels", indtaste etiketter til din artikel. Hvis du laver en serie af spotlight artikler (ugentlig, månedlig etc.), ville en god etiket at bruge være "Spotlight" eller noget lignende. Tilføj andre etiketter eller søgeord, der svarer til din artikel emne.

7 Vælg dine indlæg muligheder. Klik på linket "Valgmuligheder" under feltet "Labels". Vælg, om du vil tillade læserkommentarer, om du vil have din spotlight artikel lagt straks eller planlagt til et senere tidspunkt, og der er html-indstillinger.

8 Se et eksempel og udgive din spotlight artiklen. Klik på den blå knap "Preview" for at se, hvordan din artikel vil se på din blog; din artikel vil poppe op i et nyt browser-side eller fane. Gennemgå den stilling slåfejl eller andre fejl. Luk fanen / side, når du er færdig med at gennemgå spotlight artiklen og derefter gå tilbage til din artikel på fanen Udstationering til eventuelle ændringer. Klik på den orange "Udgiv indlæg" knappen for at udgive din spotlight artiklen.


relaterede artikler