Norton vs. AVG Antivirus

November 23

Norton vs. AVG Antivirus


Beslutter mellem AVG og Norton antivirus løsninger er virkelig en tre-vejs sammenligning med AVG gratis udgave klarer beundringsværdigt godt mod sin betalt version og Nortons kommercielle Internet sikkerhedspakker. Hvert produkt har sine styrker, så dit valg vil sandsynligvis afhænge af dine prioriteter og de funktioner, du har mest brug for.

Real-verden ydeevne

På Windows 8.1 platform, Microsofts nyeste operativsystem på tidspunktet for offentliggørelsen, både AVG og Norton scorede 15 ud af 18 point samlet i AV-Test Instituts Real World Protection test i november og december 2013. Norton scorede 6,0 ud af 6,0 for både beskyttelse og brugervenlighed, men kun 3,0 ud af 6 for systemets belastning. Begge AVG produkter scorede 5,5 ud af seks for usability, men kun 4.0 og 4.5 for beskyttelse, fra Free og Internet Security, henholdsvis mens Free scorede 5,5 for systemets belastning til Internet Securitys 5.0.

priser Detection

I samme 2013 evaluering, AV-Test brugte en malware henvisning sæt af over 19.500 stykker, indsamlet måneden før testning. Norton var igen fejlfri, afsløre 100 procent af malware tilfælde. AVG Internet sikkerhedspakke opdaget malware 98 procent af tiden og dens gratis udgave fundet 97 procent af malware henvisning sæt. AV-Test Institute bemærkede, at gratis anti-virus software generelt er bagud tidligere præstationer.

Malware Repair

Internet produkt gennemgang site Top Ti Anmeldelser sammenlignet AVG og Norton side-by-side i september 2014 og fundet forskelle i pakkerne. Norton vandt som pakken skal bruges, når malware findes allerede på en computer. Det var i stand til at reparere alle skaderne som følge af malware under testbetingelserne, mod kun 75 procent for AVG. På en lignende test i juli 2014 AV-Test Institut scorede Norton på samlet 97,2 procent for den samlede reparationer, mens AVG scorede 96,1 procent.

produktegenskaber

AVG indeholder en funktion kaldet LinkScanner der vurderer browser links og genererer en score afspejler dens forventede sikkerhed af kilden site. En video accelerator for YouTube og værktøjer til optiske diske og eksterne drev er inkluderet, men forældrekontrol kræve en yderligere køb. Norton indeholder forældrekontrol og brugerprofiler som en standardfunktion og har en støtte infrastruktur teknikere til rådighed døgnet rundt. Andre funktioner omfatter overvågning af netværk og en to-vejs firewall.


relaterede artikler