Sådan bruges WYSIWYG Editor 8

July 23

Sådan bruges WYSIWYG Editor 8


WYSIWYG står for "Hvad du ser er hvad du får." Det er en metode, der anvendes i redigering websider og computer dokumenter. Helt bogstaveligt, at brugeren ændrer et dokument ved hjælp af WYSIWYG editor, og de ændringer brugeren mærker ses nøjagtigt, som de ville være, som hvis de blev offentliggjort. Dette er væsentlig forskellig fra andre web-sider redaktører, der kræver kode fra brugeren for at redigere siden. WYSIWYG Editor 8 bruger mange af de samme knapper og kommandoer som Microsoft Office som "Fed", "Kursiv", "Font Size" og "Justering".

Instruktioner

1 Åbn WYSIWYG editor fra hjemmesiden. Kig på værktøjslinjen for WYSIWYG editor; det er her, kan foretages ændringer i formateringen. Gør dig bekendt med de forskellige funktioner i værktøjslinjen, såsom knapper, der gør teksten fed, kursiv, understreget eller gennemstregning eller knapper til justering af venstre, højre eller centrum. Stilen og formatet af teksten kan også ændres sammen med skrifttypen. Bring markøren svæver over toppen af ​​knappen på WYSIWYG editor, og en lille titel til knappen skal vises.

2 Lær avanceret funktion. Nogle webmastere vælger at medtage den fulde funktion WYSIWYG Editor 8, som omfatter funktioner såsom lister, fortryde, Indsæt / rediger links, indsætte / redigere billedet, redigere HTML, find / erstat, indsæt dato / tid / emoticons, integrere medier, retning, lag og tekst farve.

3 Du skal blot indtaste redaktørens indtastningsfeltet og bruge WYSIWYG editor efter behov for at foretage ændringer i dokumentet. WYSIWYG fungerer meget som en Word-dokument, og redigeringer i editoren afspejles øjeblikkeligt i indtastningsfeltet.


relaterede artikler