Sådan Burn en audio disk

May 25

Du har måske en liste over sange på din computer, som du ønsker at lytte til ved hjælp af en cd-afspiller. Dette kan gøres ved at kopiere de sange til en tom cd, en proces kendt som at brænde en cd. Når du brænder en lyd disk, vil de cd'er derefter svare til albums, der kan købes i musikforretninger. Du kan brænde en lyd-disk, og lytte til den disk i en bærbar eller stereo CD-afspiller.

Instruktioner

1 Åbn Windows Media Player.

2 Klik på "File". Vælg "Føj til bibliotek." Føj til bibliotek vindue åbnes.

3 Vælg "Tilføj". En mindre vindue vil åbne. Vælg den mappe, der indeholder de sange, du ønsker at brænde til en audio disk. Klik derefter på "OK". Klik på "OK" i Føj til bibliotek vindue for at tilføje disse sange til Windows Media Player biblioteket.

4 Sæt en tom cd i din computer.

5 Klik på fanen "Burn". Dette er fundet på toppen af ​​Windows Media Player. Når du har gjort det, skal du højreklikke på samme fane. Vælg "Audio CD".

6 Klik på "Songs", som findes yderst til venstre side af lydprogram. Derefter søge efter de i trin 3 sange.

7 Højreklik på hver sang. Vælg "Føj til" Burn List '. "Gør dette indtil du er færdig med at tilføje sange til listen.

8 Klik på "Start Burn", fundet under "Burn List" i højre side af Windows Media Player. Disse sange vil derefter brændes til audio disk. Fjern cd'en, når processen er færdig. Du vil derefter være i stand til at lytte til den lyd-cd i en cd-afspiller.