Sådan udskriver et udvidet Google Earth Foto

May 28

Mens den gratis version af Google Earth giver dig mulighed for at gemme et snapshot fra overalt i verden, er det begrænset til en relativt lille 1000 med 1000 pixels. Google Earth Pro, men kan spare massive 4800-by-4800-pixel billeder, som derefter kan bruges til at lave store fotoudskrifter. Hvis du ikke har adgang til Google Earth Pro, kan du forstørre mindre billede opløsning og strække det passe en stor skrift størrelse. Desværre er der mange hjem printere er i stand til at udskrive forstørrede fotografier, da de er begrænset i størrelse, tvinger dig til at bruge et trykkeri service.

Instruktioner

1 Tjek din lokale gule sider eller online bibliotek for en nærliggende foto trykkeri. Ring til butikken og spørge, om det giver en udvidelse service, som er en tjeneste, hvor butikken vil forstørre foto ved hjælp af sin egen software og udskrive det på uanset størrelse, du angiver. Vær sikker på at spørge om prissætning og udskrive størrelser til rådighed og skrive de oplysninger ned til senere brug.

2 Find en online fototjeneste, der kan udskrive forstørrede fotos. Læs kundebedømmelser for kvalitet, og overveje at bestille en mindre print første, der koster mindre, at dømme printerens kvalitet før du bestiller en større, dyrere print.

3 Lever Google Earth foto til printeren. En lokal trykkeriet kan kræve, at du bringe foto til butikken i person på en cd eller et flashdrev, og vil være i stand til at gennemgå fotografiet mens du er der og rådgive dig i overensstemmelse hermed. Online print-tjenester, men kræver, at du uploade Google Earth fotografiet via en online upload-system. Læs over upload vejledning og sørg for dit billede er gemt i det rigtige format. Placer en ordre og uploade filen, så give dine faktureringsoplysninger og eventuelle andre nødvendige oplysninger.

4 Saml fotografiet fra den lokale forretning, når den er færdig. En online butik vil sende udskriften til den adresse, du har angivet, når du tjekker; rådføre sig med virksomheden og spørge, om det giver en online tracking nummer til at spore din Google Earth-fotografis forsendelse.


relaterede artikler