Sådan bruges en ekstern dvd-brænder på en bærbar pc

September 28

Eksterne dvd-brændere kan undertiden være den frelsende nåde for folk, der ejer en bærbar computer uden dvd brænding kapaciteter og ikke ønsker at gå gennem besværet med at udskifte det interne drev. En ekstern drev sidder udenfor den bærbare computer og opretter forbindelse til den bærbare computer via en USB-port. Når tilsluttet, de eksterne drev fungerer som et internt ville kun lidt langsommere.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer.

2 Indstil din eksterne dvd-brænder ned ved siden af ​​din bærbare computer og tilslutte den medfølgende USB-ledning, den ene ende ind i drevet og den anden i en ledig USB-port på den bærbare computer.

3 Tilslut den medfølgende strømforsyning, den ene ende ind i bagsiden af ​​brænderen, så den anden ind i en stikkontakt.

4 Tænd computeren og logge på Windows. Windows registrerer automatisk denne eksterne dvd-brænder og installere de nødvendige drivere til det, så vise meddelelsen "Din nye hardware er installeret og klar til brug." På det tidspunkt, vil din eksterne dvd-brænder fungerer som en intern. Det vil være tilgængelige fra indersiden "Denne computer."


relaterede artikler