Sådan Clean Laser Ink Spots

March 23

Laser-printer blæk (eller "toner") er beregnet til at være permanent, og som sådan, er det en af ​​de mest vanskelige typer af pletter at fjerne. Hvis laser blæk har spildt på tøj, som du er ligeglad for meget, kan det være nemmere bare at smide det ud eller bruge det til værftet arbejde end at forsøge at redde det. Hvis du ønsker at forsøge at få blækket pletten ud, men der er nogle metoder, du kan prøve at bør mindst lektion mørke pletten ,; nogle forsøg kan slippe af pletten helt.

Instruktioner

Sådan Clean Laser Ink Spots

1 Fugt stedet med en våd svamp.

2 Påfør hårspray til den våde plet.

3 Put en papirserviet bag pletten og en foran pletten og gnid dem sammen. Hvis det ser ud til at hjælpe, kan du ønsker at tilføje mere hårspray og fortsætte gnidning.

4 Placer tøjet på toppen af ​​en hvid klud og anvende en anden hvid klud til at anvende en lille mængde sprit på pletten. Som blækket begynder at suge igennem til klud, flytte pletten til et rent område på bunden klud og anvende mere alkohol.

5 Gentag om nødvendigt trin 4 med neglelak remover i stedet for sprit.

6 Gentag om nødvendigt trin 4 med acetone.

7 Gentag trin 4 med en blanding af lige dele bagepulver og vand.

8 Brug en almindelig vaskeri pletfjerner på pletten. Skyl tøjet godt og vaske det.

TIPS

  • Hvis du har følsom hud, kan du ønsker at bære handsker, mens anvendelse rengøringsmidler.
  • Kluden under pletten i trin 4-7 bliver plettet, så sørg for at bruge en uønsket rag.Check hver rengøringsmiddel på en overdækket hjørne af tøjet, før du anvender det til pletten. Nogle af de agenter, der er anført kan skade nogle fabrics.Many af disse rengøringsmidler er meget brandfarlige, især sprit og acetone. Ryg aldrig eller tænde lys omkring dampe af sådanne stoffer.

relaterede artikler