Sådan vist Lag i PowerPoint

May 10

Sådan vist Lag i PowerPoint


Sætte ting i bunker er ikke kun det organisatoriske system, som du har brugt, så længe du kan huske, det er også den måde virtuelle objekter er organiseret i PowerPoint-præsentationer. Uanset om det er en bunke billeder, stakke af tekst eller bunker af animationseffekter, PowerPoint bruger lag til at organisere, hvad du arbejder med. Men når du begynder at få flere lag dybt det kan være svært at vælge, hvad der er på bunden eller til at kontrollere, hvor tingene lander i bunken. PowerPoint bruger en "Selection rude" og en "Animation rude" for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

Instruktioner

1 Klik på fanebladet "Hjem" i PowerPoint, og klik derefter på knappen "Arranger". Vælg "Selection Pane" fra menuen. Ruden Selection vises til højre for dias, der viser dig alle de forskellige objekter og hvilke lag hver enkelt er i på det pågældende dias.

2 Klik på ikonet øje ud for et af de objekter at skjule dette lag. Klik på ikonet igen for at vise laget. Klik på "All Skjul" eller knappen "Vis alle" i bunden af ​​ruden Selection for at se eller skjule alle lag. Klik for at vælge et af objekterne på listen og derefter trække den til en anden placering på listen for at ændre rækkefølgen af ​​lagene, eller brug piletasterne nederst i ruden.

3 Klik på "Animationer" fanen, og klik derefter på knappen "Animation Pane" (knappen "Brugerdefineret animation Pane" i versioner før PowerPoint 2010). Dette vil vise dig alle de animation lag på et dias. Den øverste objekt vises først i animationssekvensen, og den nederste objekt sidst. Træk og slip objekter i listen eller bruge pilene nederst i vinduet til at justere animationslag.


relaterede artikler