Sådan Konverter IFO filer til WMV

March 1

IFO filer er de filer, der udgør dvd'er. IFOS består af en film eller tv-show, plus eventuelle titel filer, menu filer eller film previews, der vises på DVD. IFO filer kan brændes på en anden disk eller afspilles på din computer. Hvis du gerne vil bruge en IFO fil i et andet program, eller overføre IFO fil til en MP3-afspiller eller en anden videoenhed, skal du konvertere den til en filtype, der arbejder i disse programmer, såsom WMV.

Instruktioner

1 Hent DVDx. DVDx er en gratis video konvertering software, som konverterer DVD IFO filer til flere forskellige formater, herunder WMV (se Resources). Følg anvisningerne for at installere DVDx på din computer.

2 Åbn IFO fil. "Open IFO" findes under menuen "Filer". Søg efter den IFO fil, du vil konvertere, og vælg den.

3 Juster input indstillinger. "Input settings" er tilgængelig under menuen "Indstillinger", og også vises som en film rulle på menuen under skærmen DVDx. Vælg frame rate for filen. De fleste filmfiler er 23.97, og mange tv-filer er 29.97. Klik på "OK". Hvis en eller anden grund du vælger den forkerte frame rate, vil DVDx forsøge at automatisk at korrigere valg for dig.

4 Juster indstillingerne output. "Output settings" er tilgængelig under menuen "Indstillinger", og også vises som en filmstrimmel på menuen under skærmen. Når "Output Indstillinger" vinduet kommer op, vil der være en knap der hedder "Whole" ud for "Max Frame." Klik på knappen for at justere rammerne. Hvis du ikke justere denne indstilling, vil filen ikke konvertere korrekt. Klik på "Anvend" og "Output Indstillinger" vinduet lukkes automatisk.

5 Klik for at indkode. Den indkode knap er yderst til højre under skærmen DVDx. Den er markeret med en rød cirkel. Fremgangen kodning vil blive sporet på skærmen og en popup vil informere dig, når filen konverteringen er færdig.


relaterede artikler