Sådan oprettes & Print Lykønskningskort for Free

April 16

Uanset om du har fået en meget personlig begivenhed, hvor en store-købte kort ikke vil gøre, eller du nyder at oprette din egen grafik og design, er der ingen grund til at bruge penge på generiske kort, når du kan lave din egen gratis. Gennem en bred vifte af edb-programmer, kan du oprette og udskrive dine egne lykønskningskort med blot et par minutters tid til at oprette design, tilføje en meddelelse og arrangere din printer. Du har brugerdefinerede, personlige kort, der koster dig noget endnu kan gøre et varigt indtryk på modtageren.

Instruktioner

Brug af Microsoft Publisher

1 Åbn Publisher, og klik Publications for Udskriv. Klik på indstillingen lykønskningskort og rulle gennem de forudindstillede designvalg, såsom særlige lejligheder, fødselsdage og helligdage. Dobbeltklik på et kort, og det åbner i dit arbejdsområde.

2 Klik gennem de fire sider af kortet nederst på skærmen og erstatte pladsholderteksten med dine egne, såsom dit navn, modtagerens navn og en personlig hilsen.

3 Klik på Color Schemes option på panelet lykønskningskort Options, derefter rulle gennem farven familier. Dobbeltklik på en og dit kort automatisk opdaterer med nye farver.

4 (Valgfrit) Klik på menuen Indsæt i toppen af ​​skærmen, og vælg derefter Billede og Clip Art. Skriv et ord eller en sætning i boksen Søg efter, og klik på Go. Rul gennem resultaterne og dobbeltklik på et billede for det skal vises på kortet. Træk den på plads med din cursor.

5 Klik side 4 for at se den Lavet til dig information; erstatte pladsholderteksten med dit eget navn eller slette det fra bagsiden af ​​kortet, hvis du ikke ønsker det på der.

6 Tænd printeren og læg papir i bakken. Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv og vælg din printer fra valgmulighederne. Klik på Udskriv for at udskrive kortet.

Brug Word

7 Åbn Word og klik på Filer og derefter på Ny. Type kort i Søg online for boksen og tryk på Start. Du kan bruge mere specifikke udtryk som fødselsdagskort eller graduering kort; det bare kan begrænse dine resultater.

8 Rul gennem resultaterne, og klik et kort link for at se et eksempel på det. Hvis du kan lide det, skal du klikke på knappen Hent. Afhængig af din computerskærm, kan det tage et øjeblik til at åbne i Word arbejdsområde.

9 Klik på den forudindstillede kort tekst og skriv direkte over det at ændre oplysningerne til din egen. Tilføj mere tekst, såsom modtagerens navn, ved at placere markøren og skrive. Ændre skrifttype, farve og størrelse ved at fremhæve ordene, derefter bruge teksten værktøjslinjen øverst på siden for at vælge dine præferencer.

10 (Valgfrit) Indsæt et andet billede ved at klikke på Indsæt, så Picture, så Clip Art og søge efter dit billede. Dobbeltklik på billedet for det skal vises på kortet, og træk den på plads.

11 Læg papir i printeren, og tænd den. Klik på Filer og derefter Udskriv og vælg din printer, og klik derefter på Udskriv.

Brug Paint

12 Klik ind i toppen venstre del af arbejdsområdet. Klik malerpenselværktøjet og vælge den midterste firkantede børstehoved, derefter vælge en farve fra farvevælgeren nederst på skærmen. Det kan synes akavet, men du bliver nødt til at tegne omridset billede til forsiden af ​​kortet på hovedet, da Paint er ikke funktionel nok til at støtte roterende eller side flippe. Klik malerspandværktøjet, og klik inde i omrids, som fyldes med farve.

13 Klik på det nederste højre kvadrant af kortet og klik derefter på værktøjet Tekst, der ligner en T. Vælg din skrifttype og størrelse, og skriv indersiden af ​​kortets budskab. (Valgfrit) Skift maling farver, derefter skrive modtagerens navn og / eller dit eget navn. (Valgfrit) Klik tilbage til malerpenselværktøjet og tegne designs på indersiden af ​​kortet.

14 Sørg for, at printeren er tændt og lastet, klik på Filer og derefter på Udskriv. Din standard printer er fremhævet; vælge de andre som foretrukne eller blot klikke på knappen Udskriv.

TIPS

  • Paint er en grundlæggende skitsering og tegning program der følger med computerens installation. Microsoft Word og Microsoft Publisher er en del af Microsoft Office Suite, der følger med de fleste computer pakker. Publisher blev tilføjet til Suite i senere versioner, så hvis din pakke ikke har Publisher, eller du har købt en renoveret computer uden Suite, downloade en gratis prøveversion kopi af enten program til at eksperimentere med at gøre lykønskningskort uden omkostninger. Prøv softwaren og se hvilken en du føler dig mest komfortabel med, inden du foretager et køb.

relaterede artikler