Sådan fjernes Norton Fra XP

February 26

Norton-software, som Norton Antivirus eller Norton Security Center kan være særdeles nyttig i forsvare din computer mod ondsindede hackere. Men det er notorisk vanskeligt at afinstallere fra din computer. Faktisk Symantec (skaberne af de Norton-produkter) skabt endnu et specialiseret fjernelse værktøj, du kan bruge, hvis din indsats normalt afinstallere softwaren mislykkes. Denne ansøgning er tilgængelig for de fleste Norton-produkter, og metoden til at fjerne softwaren er nemt, når du har en trin-for-trin-proces for at gøre det.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, og vælg derefter mulighed for at åbne "Control Panel". Åbn "Tilføj / fjern" programmer indrejse og vælger at fjerne Norton produkt. Hvis der er flere poster for produktet, fjerne dem én ad gangen. Når du er færdig, skal du genstarte computeren.

2 Kig efter dit produkt i Norton Removal Tool produkt listen. Når du har fundet dit produkt, omhyggeligt læse advarslen og instruktioner, der er på hjemmesiden, så hente den eksekverbare fil, som du vil bruge til at fjerne Norton produkt. Gem denne fil et sted let at huske, såsom til computerens skrivebord, og luk derefter alle de programmer, der er åbne, så som din browser og kontrolpanelet, samt eventuelle andre vinduer, du måtte have åbnet.

3 Kør Norton Removal Tool, og følg vejledningen på Nortons hjemmeside. Denne fjernelse proces kan tage et par minutter at udfylde, men vil blive automatiseret og vil ikke kræve input fra dig til slut. Når den er færdig, vil du blive bedt om at genstarte computeren. Når du starter din computer op igen, vil Norton-produkter fjernes helt fra din computer.

TIPS

  • Værktøj til fjernelse af Norton kan være yderst nyttigt, hvis du forsøger at opgradere Norton software, som nogle ældre versioner er uforenelige med nyere. Forsøger at installere en nyere version, når stykker af de ældre er stadig til stede kan give dig mærkelige søger fejlmeddelelser. Værktøj til fjernelse af Norton vil bidrage til at løse disse fejl og giver dig mulighed for at installere din nye software uden nogen problemer.
  • Sørg for at sikkerhedskopiere dine produktoplysninger på en ekstern placering, før du fjerner softwaren, bare i tilfælde du vil geninstallere det på et tidspunkt.

relaterede artikler