Sådan fjerner Anti-Malware Doctor fra min computer

September 2

Sådan fjerner Anti-Malware Doctor fra min computer


Anti-Malware Doctor er rogue spyware program, der skjuler sig selv som en legitim program for at undgå at blive opdaget. Programmet viser falske virus advarsler og reklamer at narre dig til at købe ekstra falske software eller røbe din finansielle info. Selvom programmet er ikke så skadelig som andre malware-programmer, skal du stadig fjerne det straks, da det kan efterlade dit system åben for yderligere infektioner. Du kan fjerne programmet selv uden brug af eventuelle programmer.

Instruktioner

1 Luk alle programmer, der kører, og genstart computeren. Hold "F8" -tasten, mens du genstarter computeren for at åbne "Avancerede startindstillinger Menu."

2 Tryk ned på piletasten for at fremhæve indstillingen "Safe Mode", og tryk på "Enter". Mens der i "fejlsikret tilstand" malware program vil ikke få lov til at lancere og blokere dens fjernelse.

3 Klik på "Start" og klik på "Computer" type "Antimalware Doctor.exe" i søgefeltet. Højreklik på den fil, der er placeret, og klik på "Slet". Udfyld denne proces for hver af de Anti-Malware Doctor filer.

Anti-Malware-filer, der skal slettes, er:

Antimalware Doctor.exe

C: WindowsSystem32enemies-names.txt

setupapp7070010000.exe

fjender-names.txt

hookdll.dll

4 Luk "Computer" vinduet, og klik på "Start". Skriv "regedit" i feltet, og tryk på "Enter" for at åbne Registreringseditor nytte. Klik på "Rediger", og klik på "Find".

5 Kopier og indsæt "KEY_CURRENT_USERSoftwareAntimalware Doctor IncAntimalware Doctor" i søgefeltet, og klik på "Find" for at finde posten. Højreklik på posten, og klik på "Slet". Udfyld denne proces for hver af de poster i registreringsdatabasen, der er forbundet med Ant-Malware Doctor.

De poster i registreringsdatabasen for at slette, er:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Antimalware Doctor Inc \ Antimalware Doctor

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall \ Antimalware Doctor

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run "Antimalware Doctor.exe"

6 Luk Registreringseditor, og højreklik på "papirkurven." Klik på "tom" for at fjerne malware filer. Genstart computeren for at permanent at fjerne softwarefilerne og få Windows ud af "fejlsikret tilstand."


relaterede artikler