Hvad betyder "Tjenesten er ikke tilgængelig" Mean Når Adgang til en webside?

January 1

"Tjenesten er ikke tilgængelig", eller 503, fejl er et fælles problem på overbelastede websites. Denne fejl kan bedst opfattes som en ned-til-vedligeholdelse eller endda en lukket til-reparationer underskrive da en 503 budskab er væsentlige webserveren siger det er i øjeblikket ikke acceptere anmodninger. Beskeden sendes ofte uden en forklaring, men kunne være forårsaget af en række ting.

tjenesten Afbrydelse

Da webserveren er stadig i stand til at sende en fejlkode, kan du antage, at webstedets administrator er opmærksom på problemet og forsøger at løse det. De 503 koder er en tjeneste afbrydelse, og mest ansvarlige administratorer oprette deres webservere til at anmelde dem, når noget går galt. Ofte betegner en 503 fejl, at hjemmesiden er blevet målrettet taget offline, mens nogen forsøger at løse et problem.

For mange anmodninger

Et andet problem kan komme fra alt for mange anmodninger til hjemmesiden. Mange hjemmesider er ude af stand til at håndtere store mængder af trafik, som kan opstå, hvis de bliver en del af en nyhedshistorie eller er lagt ud på en populær blog eller hjemmeside. Faktisk er de fleste webservere vært på ekstraordinært lave-spec virtuelle maskiner, der kun kan håndtere små mængder trafik på én gang.

Denial-of-service angreb

Ofte hacker grupper bruger denial-of-service-angreb for at protestere censur eller ophavsrettigheder. Denial-of-service-angreb sende tusindvis af forespørgsler per sekund til en side, at holde siden i at fungere. Dette kan bedst opfattes som en person blokerer indgangen til en bygning gennem en sit-in. Serveren er simpelthen fuld og ude af stand til at reagere med andet end en 503-meddelelse.

Bed om pause

Desuden, hvis serveren kører en kompleks web-baseret program, kan serveren har problemer med at behandle anmodninger kun få brugere på grund af den regnekraft der kræves. Dette kan medføre dine anmodninger skal timeout og serveren til at reagere med 503 fejlmeddelelsen på grund af sin manglende evne til at tjene dig den rigtige side.


relaterede artikler