Sådan Burn en ISO til en cd-rom

August 11

Sådan Burn en ISO til en cd-rom


Selv om kun en gang et redskab for teknikere, har ISO-billedfiler vundet popularitet til at skabe nøjagtige kopier af cd-rom'er. Disse ISO-filer kaldes "billeder", fordi de indeholder en præcis øjebliksbillede af en cd indhold, herunder alle dens filer, mapper og struktur. Ved hjælp af en ISO-fil, kan du hurtigt brænde en cd eller flere cd'er, uden at skulle genskabe arkivet. På grund af ISOs 'nytte, Microsoft integrerer en ISO-brænding funktion i Windows 7 Windows Stifinder.

Instruktioner

1 Sæt en tom cd i cd-brænder.

2 Hold "Windows" tasten og tryk på "E" for at åbne Windows Stifinder. Find ISO-billedfil.

3 Højreklik på ISO og vælg "Egenskaber" for at se de oplysninger størrelse, hvis den ikke allerede er vist. En cd kan ikke holde en ISO-billedfil større end 700MB. Hvis ISO-billede er større end dette, er det designet til en DVD.

4 Højreklik på ISO-filen og vælg "Brænd diskbillede." Alternativt, skal du højreklikke på filen, pege på "Åbn med" og vælg "Windows Disk Image Burner." Brug sidstnævnte metode, hvis en tredjepart program allerede er tilknyttet ISO billeder.

5 Check "Bekræft disken efter brænding", hvis du ønsker at sikre, at den cd-rom blev ordentligt brændt efter afslutningen.

6 Klik på "Burn" for at brænde ISO-filen til cd-rom.


relaterede artikler