Sådan Svar på en note på Tumblr

May 1

Tumblr har ikke et standard-system til at reagere på noter, som du modtager på dine indlæg - i den henseende Tumblr s kommentere system er atypisk. Men den tredjepart browser udvidelse, Missing E, tilføjer en række funktioner til Tumblr, herunder en simpel metode til besvarelse af noter ved at oprette en ny tekst indlæg for dit svar. Dette system fungerer, fordi kun dine tilhængere kan svare på dine indlæg, så når du sender dit svar det vil blive vist på deres dashboard. Manglende E er tilgængelig for Firefox, Chrome og Safari.

Instruktioner

1 Hent Manglende E til din foretrukne browser. For Chrome vil du blive taget til forlængelsesbladet og til add-on side til Firefox. Download vil starte til Safari umiddelbart efter du klikker på ikonet.

2 Gå til indlæg med noter, du vil svare på på instrumentbrættet. Manglende E svar systemet virker ikke på din individuelle side, men hvis du går til indlæg på din personlige side kan du klikke på "Dash" (ikke "Dashboard") knappen i øverste højre hjørne for at se stillingen på instrumentbrættet.

3 Åbn noterne til stillingen ved at klikke på ikonet noter i øverste højre hjørne af indlægget. Ikonet noter vil ligne en stykke papir med antallet af noter ved siden af.

4 Klik på ikonet svar i højre hjørne af noten. Ikonet vil være en buet pil, der peger til venstre, hvis noten var et svar, eller en pære, hvis de var at besvare et spørgsmål indlæg. Dette vil åbne en ny tekst stilling i en ny fane, med noten pågældende i formatet: "username svarede til dit indlæg:" med deres svar i en blok citat. Manglende E vil også tilføje brugerens navn som et tag.

5 Udfyld dit svar under blokken tilbud, og klik på "Opret Post", når du er færdig.

TIPS

  • Du kan også svare, når folk som dine indlæg, når du ser advarslen på instrumentbrættet; skal du blot klikke på ikonet hjerte på højre hjørne af indlægget.

relaterede artikler