Hvad er en Web Slice på min computer?

January 6

Enhver computer kan køre Internet Explorer 8 eller 9 browser kan en web-skive på din computer. Web Slices gemmes under fanen Foretrukne, men de er mere specifikke end almindelige favoritter i at de lader dig se ændringer, der har fundet sted på særligt afsnit på websiden, såsom en ny temperatur for dit område på en vejr hjemmeside. Lagring Web skiver på computeren gør din Internet surfing tid mere effektivt.

Hvorfor bruge Web Slices?

Web Slices holde dig opdateret på skiftende oplysninger, der interesserer dig. For eksempel, hvis du følger en online-auktion, bortset fra at stykke af siden som en Web Slice på din computer. Så i stedet for at åbne en ny fane browser og logge ind på auktion site, bare tjek på panelet Favoritter at se, om udsnittet blev opdateret. Hvis du ikke kan se dine favoritter bar øverst på browsersiden, skal du højreklikke på knappen Favoritter, der er formet som en stjerne i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter "Foretrukne Bar" for at gøre det synligt.

overskrift Meddelelse

Når en Web Slice er opdateret på din computer, vil skive overskrift bliver fed. Skiverne er angivet øverst på din Internet Explorer skærm i panelet Favoritter. Hold musen over overskriften for at se et hurtigt øjebliksbillede af din web skive - for eksempel den nyligt opdaterede temperatur for din by - uden lukning eller navigerer væk fra din nuværende browser side.

Lydmeddelelse

Hvis du arbejder uden Internet Explorer på din computer, browseren giver mulighed for en sund anmeldelse. Så længe Internet Explorer er åben på din computer - også selvom det er minimeret - du kan indstille din browser til at spille en meddelelse fortælle dig, en web-skive blev opdateret.

Sådan finder Skiver

Ikke alle webside er sat op til at skabe web-skiver på din computer. Når du har åbnet en side i Internet Explorer, kigge efter den grønne Web skive ikon på websiden eller på browserens Command bar - disse vil automatisk blive vist, når du åbner en side programmeret med web skiver. Klik på en af ​​de grønne ikoner og derefter klikke på "Tilføj til favoritter Bar."


relaterede artikler