Sådan Recover My File brugernavn

June 13

Filer, der er gemt på en Windows-computer har en tilhørende brugernavn sat som ejer. Hvis du ved et uheld ændrer ejerskabet af filen, kan du gendanne filen med det oprindelige brugernavn hjælp af Windows øjebliksbilleder. Dette kopierer holdes på Windows-computeren, så du kan rulle tilbage ændringer i filer. Gendan fra konfigurationsvinduet for Windows bibliotek egenskaber, og brugernavnet vil blive gendannet til filen.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start". Klik på "Computer" på listen over muligheder. Dobbeltklik på det drev, der indeholder din fil. Dobbeltklik gennem mapperne Windows, navigere til den mappe placering, der gemmer din fil.

2 Højreklik på den fil, du vil gendanne. Vælg "Egenskaber" fra pop-op-menuen. I det åbnede vindue Klik på fanen "tidligere versioner".

3 Klik på den version, du vil gendanne. Fil ændringer er opført efter dato. Klik på den kopi, der indeholder det oprindelige brugernavn. Hvis du ikke er sikker på, hvilken version indeholder brugernavnet, på hver fil, og klik på "Åbn" vinduet for at se en kopi af filen.

4 Klik på knappen "Gendan", når du har valgt din fil. Den tidligere eksemplar er genoprettet til din harddisk mappe.


relaterede artikler