Hvad er filtypen OFM?

March 1

Filer med filtypenavnet OFM filen kan komme fra en række forskellige kilder. Fordi der er en række forskellige programmer, der kan skabe denne filtype, er det vigtigt at forsøge at regne ud, hvad programmet skabte OFM fil med henblik på korrekt åbne den. Dette kan gøres ved at se på tilknyttede programmer, og hvad andre filer er med det at hjælpe med at give filtypen nogle sammenhæng.

Broderi Design File

Et program, der bruger filer med en OFM udvidelse er et program kaldet Broderi Design. Dette program kan anvendes med visse broderimaskiner til automatisk brodere bestemte mønstre. Udgiveren af ​​disse broderi programmer er Melco.

Fonts

OFM filer bruges også til skrifttyper til nogle programmer. Den mest fremtrædende program, der gemmer skrifttyper som OFM filer er Adobe Acrobat. For at få vist bestemte skrifttyper, Adobe-programmer nødt til at gemme oplysninger om hver skrifttype udseende og hvordan hver tegn vises. Udstillingsreolerne instruktioner gemmes i OFM filer.

OfficeForms Blank Form File

En anden OFM filtypen kan oprettes ved OfficeForms programmet. Dette er et computerprogram, der forvandler generiske dokumenter og PDF-filer til mere dynamiske typer dokumenter. Dette er rettet mod at skabe dokumenter, der hjælper guide kunderne til at udfylde formularer og give de nødvendige oplysninger. Dette program, når du opretter et nyt tomt dokument, vil bruge OFM forlængelse.

OmniForm Form fil

OFM filtypenavne kan også bruges til et program kaldet OmniForm. Dette program, der blev skabt af Nuance, anvendes som et dokument konverter. Det betyder, at det har evnen til at dreje en type dokument, såsom et Word dokument, ind i en anden type, såsom en PDF. Dette program vil ofte skabe en OFM fil som en slags mellemled mellem de forskellige formularerne.

PostScript Font Beskrivelse File

I lighed med den måde, hvorpå OFM filer kan bruges til at gemme skrifttypeoplysninger til Adobe-produkter, kan de også bruges til et andet dokument visning program kaldet PostScript.


relaterede artikler