Sådan oprettes en Login side med Adobe Dreamweaver CS3

December 23

Ved hjælp af en Web-design program som Adobe Dreamweaver CS3 til at oprette et login side for brugerkonti omfatter tre elementer: en HTML-side med en form, hvor fjernbrugere kan indtaste deres brugernavn eller id og adgangskode; udformning af en server adfærd, der anvendes til at validere de indtastede oplysninger; og en database over autoriserede brugere. Det tredje element indebærer database skabelse, som ligger uden for rammerne af denne artikel.

Instruktioner

1 Opret en ny side i Adobe Dreamweaver CS3 ved at klikke på "File", "Ny", "tom side" og vælge "HTML" sidetype. Tilføj en formular til siden ved at klikke på "Indsæt", "Form" og ændre standard "Form1" navn i boksen Egenskaber nederst på skærmen for at læse "Login".

2 Tilføj et brugernavn tekstfelt til formularen ved at klikke på "Indsæt", "Form", "tekstfelt". I den boks, der åbnes, udfylde det "ID" og "Label" felter med "brugernavn" og "User Name" hhv.

3 Tryk på "Enter" tasten for at sætte det næste felt på en ny linje. Tilføj en adgangskode tekstfeltet, ved hjælp af "password" for ID og "Password" for Label. Lad alle de andre valg på disse tekst felt skærme, som de er.

4 Tryk på "Enter" tasten for at oprette en ny linje. Klik på "Indsæt", "Form", "knap" og udfyld "login" til id. Lad Label tomt. Dobbeltklik på knappen, som på dette tidspunkt lyder på "Send" for at åbne vinduet Egenskaber nederst på skærmen. Skriv "Log ind" i feltet for Value. Dette afslutter oprettelsen af ​​en log HTML-side for brugerkonti i Adobe Dreamweaver CS3. Gem dit arbejde.

5 Opret processen at verificere brugerinformation i en database. Klik på "Window" og "Server Behaviors" i menuen Dreamweaver. Tre trin vises i et pop-up vindue. Hvis du allerede har en hjemmeside, bør der være en markering af det første trin. Klik på den fremhævede "site" alligevel at kontrollere webstedet placering. På næste linje, klik på "dokumenttype" til valgte test server relateret dokumenttype fra listen af ​​valg.

6 Klik på tredje element i Server Behavior setup, som er "test server." Her vil du nødt til at vælge mellem en test server på din egen pc eller på din hjemmeside. Når disse elementer er sat, vil en fjerde linje dukke op, lede dig gennem processen med at skabe en RecordSet at få adgang til bruger / password database for brugerkonti. Antages databasen eksisterer, Dreamweaver vil lede dig gennem processen med at linke til det at færdiggøre login-processen.

TIPS

  • Brug en tabel til at holde login felterne, indstilling af kolonnebredder og celle afstand til tiltalende dimensioner og tilføje baggrundsfarver at forbedre udseendet af login-formularen.
  • Opsætning af server adfærd at kontrollere navn og kodeord kræver brug af en Test Server i Dreamweaver CS3. Mens du kan teste på din ekstern server, er det mere farligt i forhold til sikkerhed end at teste på din egen udvikling PC.

relaterede artikler