Hvordan man kan forbedre signalstyrken på et trådløst netværk

March 16

Succesen for et trådløst netværk afhænger af signalstyrken. Et stærkt signal er påkrævet, så alle netværksenheder kan kommunikere med hinanden. Et svagt signal forårsager lav båndbredde forhindrer kommunikation mellem værter og forårsager netværk forstyrrelser. Læs videre for at lære hvordan man kan forbedre signalstyrken på et trådløst netværk.

Instruktioner

1 Vær opmærksom på router placering. Det bør være væk fra vægge, gulv og glas og metalgenstande, som alle forstyrrer trådløse signaler. Hvis det er muligt, skal du placere routeren på en central placering.

2 Brug andre apparater såsom trådløse telefoner og mobiltelefoner, babyalarmer og mikrobølgeovn fungerer ved frekvenser 900 MHz eller 5,8 GHz. De fleste trådløse gadgets operere på 2,4 GHz, den frekvens, 802.11x også bruger, tilføjer støj til det trådløse signal. Som et resultat enheder i et trådløst netværk er ude af stand til at fange signalet. Dette problem kan nemt ordnes ved at bruge andre enheder ved frekvenser forskellige fra 2,4 GHz.

3 Skift din routers standard antenne til at bruge en high-gain antenne, der sender signaler i én retning. Denne måde signaler kan være fokuseret i den ønskede retning. Standard antenner sender signaler i alle retninger, hvilket ikke kan være ønskeligt, især hvis routeren skal placeres ved siden af ​​en væg.

4 Brug en trådløs repeater, indretningen, der forøger rækkevidde af et trådløst netværk.

5 Skift kanal, som routeren fungerer. Svarende til radiostationer, routere fungere på forskellige kanaler hvoraf en kan give bedre resultater end den anden.

6 Sørg for netværkskort installeret i værterne er i stand til at modtage og sende signaler til routeren. I denne henseende ved hjælp af udstyr fra én producent er bedre.

7 Tjek sælgerens hjemmeside regelmæssigt for seneste opdateringer, performance forbedrende tips og rettelser.


relaterede artikler