Sådan oprettes Flyers til en ny virksomhed

April 12

Oprettelse og distribution af flyers for en ny virksomhed er en effektiv måde at få firmaets navn og mission ud til offentligheden. Flyers kan oprettes på flere måder, men blandt de mest populære er ved hjælp af computer software som Microsoft Word eller PowerPoint, Adobe Photoshop eller Apples AppleWorks. Når flyers er afsluttet på din computer, kan de udskrives eller e-mailes til potentielle kunder.

Instruktioner

1 Åbn et nyt dokument i et tekstbehandlingsprogram eller kunst-program, som Microsoft Word eller Adobe Photoshop. Tilføj en kant for dokumentet. Grænsen skal have et enkelt design, der afspejler virksomhedens art - måske dristige linjer for et underholdningsprogram virksomhed eller et mere elegant look til en advokatkontor. En lys design vil trække øjet og tiltrække opmærksomhed, som er nøglen til at tiltrække kunder til en ny virksomhed.

2 Sæt en til tre billeder, der er relevante for virksomheden, såsom en basketball, fodbold og baseball, hvis du sælger sportsudstyr. Må ikke crowd dokumentet med store billeder, men sørg for at de er synlige og let kan genkendes. For en virksomhed, der løser computere, kan et billede af en computer med en hammer ved siden af ​​det viderebringe korrekte besked.

3 Tilføj tekstbokse til dokumentet. De tekstbokse skal vise de grundlæggende oplysninger, såsom hvad varer eller tjenester virksomheden giver, beliggenhed og kontaktoplysninger og priser. Gøre teksten stor nok til at læse uden poring over flyer og i et attraktivt skrifttype, såsom Times New Roman. Tilføj en tekstboks til at tilbyde en kupon eller anden rabat, der vil tiltrække kunder. Placere kupon tekst i bunden af ​​den flyer, så det kan fjernes let af dem, der ønsker at bruge det.

4 Gem dokumentet på computeren og maile den eller printe den ud. Udskriv det på dit hjem eller forretning eller tage original til et trykkeri og kopi butik for at lave så mange kopier, som du har brug for. Uanset hvad, gør det i farve for at gøre din flyers mere attraktivt og let bemærket.


relaterede artikler