Hvordan man laver en kontakt formular

May 18

Hvordan man laver en kontakt formular


Hvis du har din egen hjemmeside eller blog, kan du ønsker at tilføje en kontakt formular, så læserne kan sende dig spørgsmål, kommentarer eller måske endda business forslag. Design af et kontaktformularen kan være udfordrende. Du kan lære at kode en grundlæggende form i HTML, eller du kan lære et programmeringssprog såsom Perl eller PHP. Heldigvis lettere løsninger er tilgængelige for mindre tech-kyndige brugere, der blot ønsker en simpel kontakt formular uden at skulle udvikle en ny færdighed sæt. Automatiserede værktøjer er tilgængelige på internettet, som du kan bruge til at oprette en kontakt formular på blot et par minutter.

Instruktioner

1 Notere ned en liste af input felter, du vil medtage i din kontaktformular - "Dit navn" og "Din e-mail-adresse" er to indlysende dem. Måske vil du også input felter såsom "Indtast et emne" og "Hvordan har du hørt om os?" Planlæg din kontakt formular, før du bruger tid og kræfter på at designe det.

2 Åbn en webbrowser, og navigere til EmailMeForm.com. Dette er en af ​​mange hjemmesider, der tilbyder en fri form-bygning værktøj, og vi vil bruge det som eksempel i denne artikel. Andre omfatter Foxyform.com og FreeContactForm.com. Disse websteder alle arbejder i væsentlig samme måde.

3 Klik på "Tilmeld gratis nu" knappen på højre side af skærmen nær toppen af ​​siden. Udfyld og indsend formularen for at oprette din konto.

4 Se din indbakke for en bekræftelsesmail, og når den ankommer, skal du klikke den integrerede linket for at aktivere din konto.

5 Naviger tilbage til hjemmesiden og bruge formularen-bygning værktøj efter på skærmen for at designe din kontakt formular. Når du har koden, bare følg instruktionerne for at tilføje formularen til din hjemmeside.

6 En anden måde at designe din egen kontaktformular er at opbygge en brugerdefineret én ved hjælp af et programmeringssprog som PHP. Dette er mere involveret, og du bliver nødt til at bruge tid på at lære det grundlæggende i, hvordan man programmerer, før du kan bygge en formular. En stor tutorial for at komme i gang med at skrive din egen script kan findes på TheSiteWizard.com.

7 Hvis du ikke ønsker at lære et programmeringssprog og tanken om at bruge en formular generator giver dig en hovedpine, kan du leje en web-udvikler til at designe en brugerdefineret formular. Sæt en gratis annonce på Craigslist Søger en Webdesign studerende til at hjælpe dig med denne opgave, hvis du er på et budget. Du får en anstændig kontaktformular til en lavere pris end en professionel ville opkræve, og den studerende får en kredit at medtage i sin portefølje.


relaterede artikler