Hvordan at finde den Navn et telefonnummer tilhører

May 22

Betyder det telefonnummer lyder bekendt? Måske har du en række uden navn kradsede på et stykke papir eller man har vist op på din telefonregning du ikke genkender. Måske har du fundet den specielle vare, du har ledt efter i rubrikannoncer, men efter en lang snak med ejeren, du fandt ud af punkt på dagsordenen var 100 miles væk og ikke værd at turen. En omvendt telefonnummer lookup kan hjælpe dig med at finde det navn, tilhører denne intim telefonnummer eller kan fortælle dig, hvor du nødt til at gå, før du bruger din tid på telefonen.

Instruktioner

1 Gå til en gratis reverse telefonbog på internettet, såsom AT & Ts Anywho eller Super Pages (se links i afsnittet Ressourcer nedenfor). På sitet finder du et sted at indtaste telefonnummeret. Følg instruktionerne for det korrekte format.

2 Prøv en Yahoo! eller Google-søgning på selve nummeret, hvis du ikke kan finde nummeret på en gratis reverse bibliotek, hvilket betyder, at antallet, du leder efter, kan være en mobiltelefon eller unoterede. Nogle gange vil folk sende deres numre på personlige eller organisation hjemmesider med andre kontaktoplysninger.

3 Prøv en betalt reverse telefon websted, der vil vise dig private numre sammen med andre offentlige registrere oplysninger, hvis du er villig til at bruge pengene. Nogle betalte lokaliteter omfatter Intelius og People Finders. Omkostningerne vil variere afhængigt af stedet og mængden og typen af ​​oplysninger, du beder om.


relaterede artikler