Hvordan kan man øge Grafikkort Hukommelse

May 30

Hvordan kan man øge Grafikkort Hukommelse


Ligesom systemhukommelse, hukommelse på et grafikkort dikterer, hvor effektivt det kan håndtere større arbejdsbyrder.

Typisk kan hukommelsen på et grafikkort ikke ændres; det er permanent fastgjort til kortet. Men for at nogle grafikkort er integreret i computerens bundkort, hvilket giver en del af systemhukommelsen være dedikeret til kun grafikkortet.

Ændring af mængden af ​​dedikeret videohukommelse kan kun ske ved at få adgang til BIOS (Basic Input / Output System), som er det system, der anvendes til konfiguration af bundkort.

Instruktioner

1 Genstart computeren.

2 Åbn BIOS ved at trykke på tastatur tast, når systemet starter op. Dette varierer med hver bundkort; Se manualen eller producentens websted.

3 Kig efter et menupunkt, der henviser hardware eller videohukommelse. Brug tastaturet til at navigere. Der er en navigation legende placeret i alle dele af BIOS til at hjælpe dig. Henvisning bundkortets manual eller producentens websted, hvis du ikke kan finde den relevante indstilling.

4 Juster mængden af ​​videohukommelse. Du vil blive begrænset af bundkort, det har en række forudindstillede hukommelse mængder at vælge imellem. Disse kan ikke ændres.

5 Gem indstillingerne og afslutte BIOS.

TIPS

  • Afsætte mere hukommelse til grafikkortet kommer på bekostning af systemets hukommelse; sørg for at have nok systemhukommelse til at køre ordentligt. Hvis du finder dit system kører for langsomt, skal du gentage ovenstående trin og reducere mængden af ​​videohukommelse.

relaterede artikler